HALKIN GÖNÜLLÜLERİNİN EN MUTLU GECESİ

HALKIN GÖNÜLLÜLERİNİN EN MUTLU GECESİ

CHP Esenler Halkın Gönüllüleri, seçim startı verildiği günden bu güne kadar özverili, disiplinli, parti tüzüğüne riayet ederek bütün olumsuzluklara rağmen çalıştılar

 

 

 

 

 

 

 

 

CHP Esenler Halkın Gönüllüleri, seçim startı verildiği günden bu güne kadar özverili, disiplinli, parti tüzüğüne riayet ederek bütün olumsuzluklara rağmen çalıştılar.

CHP Esenler Halkın Gönüllüleri, hem çalıştı, hem de çalıştırdı. Bitmek tükenmek bilmeyen enerjilerini CHP’nin iktidar koşusunda harcadı ama enerjileri bitmedi. 1996 yılından beri partinin gençlik kollarında başarılı çalışmalara katkı sunan, parti disiplininden hiçbir zaman uzaklaşmayan Halkın Gönüllüleri Komisyon Üyesi  Mustafa AYIN Yoldaşın doğum günü münasebeti ile muhteşem bir kutlama yapıldı.

Halkın Gönüllüleri Komisyon Üyesi Mustafa AYIN’ ın doğum günü kutlamasında en büyük sürpriz bu kutlamadan Mustafa AYIN’ ın haberi olmadan yapılmasıydı. Bu sürpriz ide çok saygı değer eşi Zeliha AYIN’  ve biricik kızı Ecem AYIN’nın düzenlemesiydi.

AYIN ‘Ömrümün en güzel gecesini bu gece yaşıyorum. Hiçbir şeyden haberim yoktu. Esenler Davutpaşa Caddesinde stant çalışmasındaydım, Gönüllüler Seçim İrtibat Bürosuna yorgun argın geldiğimde karşılaştığım sürpriz karşısında bana verilen değerin büyüklüğü hiçbir şey ile değiştirilmez. İyi ki Cumhuriyet Halk Partisindeyim İyi ki CHP Halkın Gönüllülerindeyim. Bu anı hiçbir zaman unutmayacağım. Tüm yoldaşlarıma saygılarımı sunuyorum.’ Dedi.