HALK YOKSUL, AÇ DİN TÜCCARLARI' YOK, BİRBİRİNDEN FARKLARI

HALK YOKSUL, AÇ DİN TÜCCARLARI

Esenler halkı #KadirGecesi'nde “On Bin Hatim Yüz Bin Dua” programında buluştu. Ramazan Ayının zenginleştirdiği, bereketlendirdiği ve çok marifetli olduğu iddia edilen “butik otel” sahibi yine iddiaya göre

Ramazan Ayı gelmesiyle siyasi arena hareketlendi, kim daha çok dinci veya kim daha iyi din pazarlayarak siyaset yaparım yarışın da kıyasiye mücadeleye başlatırlar. Dün gecenin öncesi verilen sokak ve kapalı salon iftarlarının tamamında, AKP’si, CHP’si fark etmez, tüm belediyeler hummalı çalışmayla kaynağı kimden, masrafları ne kadar olduğu belli olmayan her iftar programında siyaset yaparak bu güzel ve kutsal ayı (Saadet Partisi genel başkanının) dediği gibi cümbüş ayına çevirdiler. Yok, Bunların Birbirinden farkı!

HATİPOĞLU, ESENLER’DEN NE GÖTÜRDÜĞÜNÜ VEYA GÖTÜRMEDİĞİNİ HENÜZ BİLEN YOK!
AKP’li Esenler belediyesinin düzenlediği Kadir Gecesi, Özel Programla başladı, ünü büyük ama bir o kadarda hakkında büyük iddiaları olan Nihat Hatipoğlu Esenler’de Kadir Gecesi Özel Programında dua etti, ettirdi, eller havaya kalktı, alkışlar ise hocayı coşturdu. Hatipoğlu için bir önemli iddia daha... ATV’den Ramazan programları için ayda 600 bin lira almasıydı. Esenler’den ne götürdüğünü veya götürmediğini henüz bilen yok!

KAYMAKAM ELLERİ ÇATLAYINCAYA KATAR, PATLAYINCAYA KADAR ALKIŞLADI

Siyasi konuşmacılardan AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'un, Esenler Belediye Başkanı Göksu, İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, ise Esenler halkının yoksulluğuna, işsizliğe, emekli maaşlarına, çarşı- pazar yangınına hiç değinmedi ama ülkeyi yangın yerine çevirenlere methiyeler dizerek hafifte olsa siyasi geçiş yaptılar. Konuşmacıları Esenler Kaymakamı ve Milli eğitim müdürü elleri çatlayıncaya katar, patlayıncaya kadar alkışladı. Esenler halkı Tasavvuf müziği ile ve şanslı Umre çekilişiyle Kadir Gecesini idrak etti.
Bir diğer Kadir Gecesi konuşmacısı, din ticareti yarışında bende varım diyen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bu kutsal gecede Beylikdüzü’nde AKP’ye benzeşti, siyasi şov yarışında, dini siyasallaştırmada onlardan geri kalmam dedi.
İKİ Tevfik’den biri... Tevfik Fikret şöyle dedi…
Yiyin efendiler yiyin, bu han-ı iştiha sizin,
Doyunca, tıksırınca, çatlayıncaya kadar yiyin! …..


Dini siyasallaştıran Efendiler protokolü


Din tüccarı Baronlar, haramiler, emek hırsızları, kul hakkı umurlarında olmayanların masası


 

  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli