HALİL ÖZDEN BAŞKANIMI RAHMETLE VE ÖZLEMLE ANIYORUZ

HALİL ÖZDEN BAŞKANIMI RAHMETLE VE ÖZLEMLE ANIYORUZ

Bir dönem gazetemiz imtiyaz sahibi Hüseyin Koç’un da ilçe başkanlığını yapan Esenler CHP İlçe başkanı merhum Halil Özden’i vefatının 1. Yılında saygıyla, özlemle ve hasretle anıyoruz.

Merhum Halil Özden’in Esenler CHP İlçe başkanlığına gelişi fırtına gibi odu, yaptığı çalışmalarla Esenler’de CHP adına tarih yazdı. Esenler halkın gönüllülerinin adayı olarak adaylaşan Halil Özden, yalnız CHP ilçe başkanlığını kazanmadı, ahlaksızların çeteleşmiş feodallerin saltanatını yıktı. Özden’le, kazanan CHP oldu, emek oldu.

Özden’den sonra CHP’de kirli kişilerin, ahlak yoksunlarının, emeği yok sayan, cemaatlerin ve faşistlerin yönettiği ve kula kulluk yapan, örgütü yok sayan yöneticiler hakimiyet kurdu. Bu egemenler öyle işler yaptılar ki sormayın gitsin, kirlilik girdabına girdiler, şahsı hesaplar içine girdiler, eşlerini bir yerlere getirmek için iç kavgalar başlattılar ve CHP o gün bugün battıkça batıyor, CHP Esenler’de bu kirlikler içinde olanların sayesinde günden güne eriyor.


Halil Özden’le yıkılan gerici yapılanma, Özden’in görevini bırakmasından sonra, şer otakları meydanı boş bularak tekrar CHP Esenler ilçesinde yuvalandı.

Ahlaksızlığın her türlüsüne meyilli olan yönetim kadroları halktan koparak, cemaatleşen bir anlayışa girmesi sonucunda partiden büyük kopmalar yaşandı.
Merhum Halil Özden’i yalnız CHP’liler değil, Esenler’de CHP’den umut bekleyen engellisi, genci, yaşlısı, esnafı elbette çok arıyor ve Özden’in isminin anıldığı her ortamda rahmet okuyorlar.

Bizlerde CHP’nin duayen ilçe başkanını geç andık, bekledik görevde olanların bu değerli insanı nasıl anacaklarını… YANILMADIK. Onlar insana değer vermeyenler oldukları için anmayı değil nemalanmayı sevdiklerinden anmadılar, anmazlar.

Işıklar içinde uyu sevgili başkanım, ruhun şad olsun. Seni unutmayacağız, tekrar Özden başkanımıza Allah’tan rahmet ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz…



 



 

  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı