HADDİNİ BİL GÖKSU ÇİZMEYİ AŞIYORSUN !

HADDİNİ BİL GÖKSU ÇİZMEYİ AŞIYORSUN !

Esenler Belediye Başkanı M.T.Göksu perşembe günü Esenler'de bir mahallede sabah kahvaltısı verdi. Kahvaltıda bulunanlardan bazı şahıslar gazetemiz 7-24 Esenler Haber'i arayarak "Mahallemizde yapılan kahvaltıda CHP Genel Baş

 

 

 

 

 

 

 

HADDİNİ BİL GÖKSU ÇİZMEYİ AŞIYORSUN !

Esenler Belediye Başkanı M.T.Göksu perşembe günü Esenler'de bir mahallede sabah kahvaltısı verdi. Kahvaltıda bulunanlardan bazı şahıslar gazetemiz 7-24 Esenler Haber'i arayarak "Mahallemizde yapılan kahvaltıda CHP Genel Başkanı Kemal KILIÇDAROĞLU'na belediye başkanı Göksu tarafından ''yalandaroğlu'' yakıştırması yapılmıştır" şeklinde yaşananları ifade etmişler ve başkandan şikayetçi olmuşlardır...

Biz de 7-24 Esenler Haber olarak geçen seçimlerde CHP'den Esenler Belediye Başkanı Adayı olan Yüksel KILIÇ'a bu "yalandaroğlu" yakıştırması ile ilgili düşüncelerini sorduk.

Kılıç açtı ağzını yumdu gözünü ve şunları söyledi;

"Bir belediye başkanı seçildiği yerde herkesin başkanı olmalı ve partisini ikinci planda tutmalıdır. bir yerel yönetimciye yakışan da budur. Ama bunlar geleneklerinde ve göreneklerinde olanın dışında farklı davranamıyorlar ve de davranamazlar. isteseler de abileri izin vermez. Bunlar İnsanı insan görme, sevgi, saygı ve her şeyden önce bir arada kardeşçe yaşama anlayışından ve kültüründen yoksunlar. İşte AKP Zihniyeti ve terbiyesi budur ve bu kadardır dünyaları.

Sayın Göksu böyle patavatsız konuşma hakkını nereden alıyorsun? Bu cesareti kimden alıyorsun. Sana da orada bulunanlardan biri çıkıp ''Yalandaroğlu yedi sülalendir'' demiş olsa, birilerinin de burnu kanamış, kafalar kırılmış  olsa iyi mi olacaktı? Ucuz atlatmışsın otur kalk o mahallenin güzel insanlarına şükret. 

Ama senin niyetin ve hedefin kan kaybeden partinin bu mahalleyi, bu insanları provake ederek sonuç almaksa yanılıyorsun hata yapıyorsun. Hata bir yana Boyunu aşan işlere kalkışıyorsun. Şunu iyi bilmelisin ki Esenler'de senden ve senin partindeki kişilerden çok daha kaliteli insanlardan oluşan bir Muhalefet vardır.

Maşallah makina gibi çalışıyorsun. Hem de yalan makinası gibi... Ben senin yalan rüzgarını seçim döneminde halkımıza anlatmıştım. Şimdi anlıyorlar sen haklı çıktın başkanım diyorlar beni gördükleri her an. Senin amacın halka hizmet değil, İşin gücün Esenler'i pazarlamak. Binbir türlü yalanlarla halkımızı kandırmak ve bağımlı-kolik olduğun medyada boy göstermek. Başkalarının yaptığı şeyleri ben yaptım diye böbürlenmek ve kurdele kesmek, işte işin bu. Esenler halkı buna layık değil, bunu çok iyi bilmelisin.

.

Herkesi sigortalı yapacakmışsın, sen kimsin ne anlarsın bu sigorta işlerinden. Albaraka gibi çok uluslu bir şirketle anlaşarak kart bahanesiyle Esenler'i pazarlamak istiyorsun. Kartlar ise şahane... Sen insanlarla dalgamı geçiyorsun.

Bir genel başkana kim oluyorsun da bu şekilde kelimeler sarf ediyorsun? Bu senin hakkın ve haddin değildir,aklının ermediği işlere girişmemelisin. Arkasında milyonlarca kitlesi olan bir lidere ve onu destekleyenlere yaptığın hakaretlerin fazlasını sana yapmak isterdim ama ailevi ve siyasi terbiyem buna müsade etmiyor.

Sen kendi işine baksana Göksu, gerçi Esenler'e verebileceğin bir şey yok. Uygulamaya çalıştığın projelerin büyük çoğunluğu benim projemdir. Senin projelerin ise un, makarna ve kömürdür. Esenler'i mizide gericiliğe hapis ediyorsun, yalanı da çok iyi beceriyorsun maaşallah.

Öğrencilerimize on sayfalık veya yirmi sayfalık defterler dağıtıyorsun. Esenlerde kırk okul var  defterlerini de parasız verdiğini söylüyorsun eyvallah... Dört yolda kurduğunuz dev panonun da masrafını hesaplarsanız, ne haltlar işlediğinizi göreceksiniz. Esenler halkının parası ile siyaset yaparak kul hakkı yiyorsunuz. Buraya ödediğiniz parayla değil kırk yüz kırk okulun defter ihtiyacını karşılardınız helalinden.

Hava atarak yalan yanlış işler yapmaya devam edeceğinizi zannetmeyiniz. Bugüne kadar karşınızda muhalefet yoktu, ama bundan sonra muhalefetin kralını göreceksiniz.Tekrar söylüyorum sen kimsin ki bir partinin genel başkanına söz edebiliyorsun? Bu kişide KILIÇDAROĞLU...Senin genel başkanının yüreğinin yetmediği cesaretinin olmadığını dokunulmazlıkları kaldıramadığını televizyonlarda tartışmaya çıkamadığını sana hatırlatırım.

Azıcık aklın varsa toplum içinde konuştuğunda sözlerini ölçüp biçmelisin. Sana o mekanlarda KILIÇDAROĞLU sevenlerinin aynı üslupta cevap vermemesi onların ailevi terbiyesindendir, bunu da böyle bilesin...

Ama bundan sonra nerede olursa olsun söylediklerinin ciddi takipçisi olacağız. Ayağını denk alarak konuşman ve ayni yanlışı bir daha da yapmaman Esenler'in hayrına olacaktır.



  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli