Gürbulak, Mahallemizi Daha Yaşanır Hale Getireceğim

Gürbulak, Mahallemizi Daha Yaşanır Hale Getireceğim

Oruçreis Mahallesi’nin genç ve sevilen eski Muhtarı, Muhtar azası, Tekstil Firması sahibi olan Atila Gürbulak, Oruçreis Mahallesi’nin Muhtar Adaylığını açıkladığı günden bugüne gezmediği s

Gürbulak, Mahallemizi Daha Yaşanır Hale Getireceğim
Oruçreis Mahallesi’nin genç ve sevilen eski Muhtarı, Muhtar azası, Tekstil Firması sahibi olan Atila Gürbulak, Oruçreis Mahallesi’nin Muhtar Adaylığını açıkladığı günden bugüne gezmediği sokak sıkmadığı el bırakmadı.

Atila Gürbulak, “ 31 Martta Muhtar seçildiğimde Oruçreis Mahallesi’nin Muhtarlığını ben değil Mahallelim kazanmış olacak. 500 bini aşkın nüfusu Esenler ilçesinin en kalabalık mahalleleri arasında 45 binin üzerinde insanımızın yaşadığı Oruçreis Mahallesi’nin Muhtar adayıyım. Sorunları bilen çözümleri olan ekip arkadaşlarımla mahalleme ve mahalle halkıma hizmet yapmak için adayız. Mahallelilerimize selam verdik, selam aldık. Söz verdiler oy vereceğiz, bizde onlara söz verdik sizlere sonsuz hizmet yapacağız.
Gürbulak, Bir önceki dönem çok sevdiğim ve birlikte çalıştığım, aramızdan ayrılan değerli muhtarımız Rıza Taş’ın vefatından sonra yerine seçildim ve bir yıl Oruçreis mahallemizin Muhtarlığını yaptım. Bugün sevgi duyduğum mahalleme, saygıda kusur yapmadığım Oruçreis Mahallesi’nin değerli sakinlerine hizmet yapmak, onların emrinde olmak için ekibimle adayım.

Gürbulak, Oruçreis Mahallesinin sorunlarını biliyorum ve çözmek için Muhtarlığa talip oldum. Muhtarlık yaptığım kısa bir sürede, şuan kullanmakta olduğumuz Mahalle Muhtarlık Binasını ve Volkan Karatepe meydanında bulunan PTT Şubesini mahallemize kazandırdım. Göreve geldiğim ilk gün gece demeden gündüz demeden çalışacağım. Nerede bir eksiğimiz varsa, nerede bir dertlimiz, sıkıntıya düşen mahallemiz varsa onların hizmetinde olacağım. Benim ötekim olmayacak. Benim felsefemde önce insan var, hizmet anlayışımda ise ayrımcılık yok, eşit yurttaşlık bilinciyle herkesin hizmetinde olacağım.

Gürbulak, Mahallemizi daha yaşanır bir hale getirmek için Oruçreis mahallemizin sakinlerinin Muhtarı olmaya karar verdim. Mahallemizi Esenler’in güzide Mahallelerinden birine dönüştürmek dileğiyle her yurttaşımızın oyunu istiyorum, desteklerini vereceklerine yürekten inanıyorum. Kazanan ben değil biz olacağız. Mahallenin sakini değil, sahibi olma düşüncesiyle hareket edeceğim. Emreden değil hizmet yapan olacağız.  Mahallemiz Esenler’in en büyük mahallesi olmasından dolayı mahallemizdeki gelişmeleri ve sorunları yakından takip etmekteyim. Ajandam bir haydı kabarık, yanı sorunlar çok, eksikler fazla ama hepsini çözecek yürek bende ve ekip arkadaşlarımda var. Projelerim hazır, yeter ki bize güvenin siz değerli mahallelilerimi mahcup etmeyeceğimin sözünü veriyoruz.

Gürbulak, Halkımızdan teveccüh oylarını bekliyoruz. Şimdiye kadar desteklediler. Allah razı olsun bizi seviyorlar, bizde onları seviyoruz. Tabi bunlar karşılıklı. Hizmetin karşılığı. Ben mahalleyi karış karış bilen bir insanım. Bu mahallede büyüdüm. İnsanlarla hep iç içeyim. Türkiye’nin her bölgesinden insanlar mahallemizde yaşıyor ve ben herkesle yakın ilişki içerisindeyim”” söyledi.

 

  • Cuma 27.2 ° / 18.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 29.3 ° / 20.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 22 ° / 18.2 ° Şiddetli yağmurlu