Gurbetteki Yozgatlılar Esenler' de kahvaltıda buluştu

Gurbetteki Yozgatlılar Esenler

Merkezi Esenler’de bulunan Yozgat Kültür ve Dayanışma Derneği düzenlediği sabah kahvaltısında İstanbul’da yaşayan gurbetteki Yozgatlılar bir araya geldiler ve birbirlerine sarılarak hasret giderdiler.

Yozgat Kültür ve Dayanışma Derneğinin Esenler’deki dernek merkezinde verilen kahvaltıda katılımcılar büyük titizlikle hazırlanan yöresel kahvaltı sofrasında keyifle kahvaltılarını yaptılar.
Yozgat Kültür ve Dayanışma Derneğinin Başkanı Soner Karabulut ve yönetim kurulu üyelerinin organize ettiği kahvaltıya İstanbul’da yaşayan Yozgatlıların tamamı katılmasa da tamamını temsilen tüm STK Başkanları katılarak görüş ve önerilerinin yanı sıra temsil ettikleri hemşerilerinin selamlarını ilettiler.
Yozgat Kültür ve Dayanışma Derneğinin ağır misafirlerinden, 46. ve 47. ANAP döneminde Tarım Orman ve Köy işleri Bakanı, 53. Hükümet döneminde ise Maliye Bakanlığı görevlerinde bulunan Yozgat Milletvekili Lütfullah Kayalar’a büyük ilgi gösterildi.


Yozgat Kültür ve Dayanışma Derneğinin Esenler’deki dernek merkezinde verilen kahvaltıda Eski bakan Lütfullah Kayalar, eski anılarını anlattı, Yozgatlı STK başkanları yaptıklarını ve yapacaklarını anlattılar.

“STK’LAR BİRLİK VE BERABERLİĞİNİ PEKİŞTİRİR”



Yozgat Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Soner Karabulut:  sevgimizi, umutlarımızı, kardeşlik ve dostluğumuzu, mutluluğumuzu ve kederlerimizi paylaşmalıyız. Bugün bir arada olmanın ve kahvaltımıza iştirak etmeniz bizleri gururlandırdı, sizlere teşekkür ediyorum.  Kahvaltımızın amacı, yaptığımız faaliyetleri ve yapacaklarımızı siz değerli dostlarımıza anlatmak, bir birimizi tanımak, kaynaşmak amaçlıdır. STK’larda başkanlık ve yöneticilik yapmak meşakkatli iştir, özveri ister, almazlar hep verirler. STK’ların en önemli görev ve sorumlulukları ise hemşerilerinin yanı sıra tüm yurttaşlarımızın birlik ve beraberliğini pekiştirmek, hoşgörü ve paylaşımın en güzel örneklerinin sergileyerek,  tüm insanlığı barışa, huzur ve esenlik dolu yarınlara taşımaktır” dedi.  



  • Eski duayen gazeteci Fatih Dağdeviren şark köşesinin ağırlanan misafirleri arasındaydı


  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı