Gurbetteki Trabzon'luların da Yüreği Yandı

Gurbetteki Trabzon

Trabzon’lu işadamı Şenol Özyurt, “Trabzon'un Araklı ilçesini vuran sel felaketinin tüm Trabzonluları derinden üzdüğü gibi yurdum insanını da derinden üzmüştür. Sağanak Araklı ilç

Trabzon’lu işadamı Şenol Özyurt, “Yağış sırasında bir HES borusu patladı. Dere yatağındaki mahallelerde su bir anda yükseldi. Akıntı 4 ev ve iş yerini yıktı, suya kapılanlar oldu.  Bölgeye AFAD, itfaiye ve belediye ekipleri sevk edildi. Ekipler iki mahalleye ulaşmakta güçlük çekti. Trabzon Valiliği bünyesinde Araklı Kaymakamlığı'nda kriz masası oluşturuldu. Kara ulaşımı zor olduğu için bölgeye Samsun'dan sahil güvenlik helikopteri sevk edildi. Ayrıca 30 kişilik jandarma arama kurtarma ekibi de bölgeye gitti.

Özyurt: Geçmiş Olsun Araklı Başın Sağ olsun Araklı Dün öğlen saatlerinden sonra aşırı yağıştan dolayı Araklı ilçemize bağlı Yeşilyurt ve Yüceyurt mahallerinde sel felaketi meydana gelmiştir. Can kaybı yaşanması bizleri derinden üzmüştür. Her iki köy halkımızdan sel felaketinde hayatını kaybeden hemşerilerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet aile ve yakınlarına sabrr-ı cemil niyaz ederiz. Felaket’te CAN ve MAL kayıpları yaşayan ailelerin mağduriyeti bizleri derinden üzmüştür. Halkımıza geçmiş olsun der, böylesi felaketleri Allah’ım bir daha göstermesin. Bu vesile ile devletimiz bütün imkanları ile seferberlik halinde araklı halkının yanında yer alması yüreğimizin bir nebzede olsa rahatlamasına sebep olmuştur. İstanbul Trabzon federasyon başkanımız Sayın Dursun Çağlayan ‘a Felaket anında gerekli hassasiyeti göstererek yakından ilgi göstermesi biz Araklı’lıları ayrıca gurur vermiştir. Bu vesile ile Belediye Başkanımız Reçep Cebi’ye devlet Ekranına göstermiş oldukları İnsani Duygu ve ilgilerinden dolayı huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Saygılarımla” dedi.

 


  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli