Gülden,'engellilerimizi hep kandırdılar'

Gülden,

CHP Esenler engelliler komisyonu Başkanı Memet Gülden'in organize ettiği, Kazımkarabekir mahallesinde ki kahvaltıya, partililerin yanı sıra engelli yakınları ve mahalle sakinleri katıldı. kahvaltıda CHP’nin engellilerin yanında old

Gülden,”engellilerimizi hep kandırdılar”

CHP Esenler engelliler komisyonu Başkanı Memet Gülden'in organize ettiği, Kazımkarabekir mahallesinde ki kahvaltıya, partililerin yanı sıra engelli yakınları ve mahalle sakinleri katıldı. kahvaltıda CHP’nin engellilerin yanında olduğu ve sorunlarının çözümüne dair hazırladıkları projelere vurgu yapıldı.

CHP Esenler engelliler komisyonu Başkanı Memet Gülden’in organize ettiği, Kâzımkarabekir mahallesinde ki kahvaltıya, CHP Esenler ilce başkan yardımcısı Güler Kurtulmuş, Eski kadın kolu başkanı Aysel Gülden ve eski kadın kolu üyeleri ile birlikte Bayrampaşa’dan gelen davetlilerle çok sayıda engelli dostu katıldı.
 

Kahvaltılı buluşmada konuşan CHP Esenler engelliler komisyonu Başkanı Memet Gülden“Engelli yurttaşlarımız için birçok proje hazırladık. Engellilerimiz bizim bir yarımızdır, birileri gibi biz engellilerimizi boş vaatlerle oyalamadan sorunlarının çözümleri konusunda mücadele veriyoruz. Bu mücadeleye sizlerinde desteklerini alarak köklü çözümler üreteceğimize inanıyorum.  Yaşadık ve görmekteyiz, iktidar ve yerel yönetimler engellilerimizi hep kandırdılar ve bugüne kadar sorunlarını kalıcı anlamda çözmek konusunda samimi olmadılar.

Bugün her alanda engelliler ciddi sorunlarla karşı karşıyadırlar.  Onların sorunlarını biliyoruz ve çözümlerinin çok kolay olduğunu da biliyoruz. Engellilerin hayata tutunmasının en önemli yolu istihdamdır. Engellilere imkan tanırsanız, onlar üretir, onlar kimselere ihtiyaç duymadan hayatlarını şekillendirirler. Onların yürekleri temiz, duyguları hoşgörülü, yaşam dünyaları ise bambaşkadır. Saf ve temiz iyilik dolu kalplerini okşayın yeter. Bakınız, araştırma yaptık, İstihdamda engellilere ayrılmış kamu kadroları her yıl verilen sözlere rağmen hala daha boş durumdadır. Tüm halkımızdan beklentimiz herkesin üzerine düşen sorumluluğu alması ve gerekli hassasiyeti göstermesi yeter… Gelin engelleri birlikte düşüncesiyle işe sarılmanız yeter” dedi.






  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı