Gülden'den Ordulular Kadın Platformuna Cevap

Gülden

CHP Esenler eski kadın kolu başkanı Aysel Gülden, “Şimdiden Tüm halkımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum, Allah tüm çocuklarımızı tecavüzcülerden korusun diyorum” ded

Gülden’den Ordulular Kadın Platformuna Cevap

CHP Esenler eski kadın kolu başkanı Aysel Gülden, “Şimdiden Tüm halkımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum, Allah tüm çocuklarımızı tecavüzcülerden korusun diyorum” dedi ve Esenler Ordulular Platformu Kadın Kolları Başkanı Sadiye Gözen’e anlaşılır bir dille cevap verdi.
 
CHP Esenler eski kadın kolu başkanı Aysel Gülden, Esenler Ordulular Platformu Kadın Kolları Başkanı Sadiye Gözen’in, Esenlerde bir yerel gazeteye verdiği beyana tepki koyarak  “ ülkemde yaşanan bu kadar ahlaksızlıklar olurken bir sivil toplum temsilcisi olarak neden sesiz kaldınız” diyerek cevap verdi.
 
Bir seferden bir şey olmaz diyen Bakana sesiz kaldınız, yüreğiniz sızlamadı mı?
Gülden, “Esenler Ordulular Platformu Kadın Kolları Başkanı Sadiye Gözen Hanım efendiye diyorum, Sizler benim bildiğim o onurlu yurtsever, Atatürkçü Ordulu kadınları hele hele Karadeniz kadınlarını temsil etmiyorsunuz. Sizler Genel Başkanımıza Ahlak dersi vermeye kalkışacağına. Türkiye’de yaşanan bu ahlaksızlığa,  ahlaksızlıkların yanında yer alan iktidara ve zihniyete tepki gösterseniz sizi anlarız. Genel Başkanımız o sözü ne maksat ile söylediğini çok iyi biliyor. Maalesef, siz ve sizin gibiler kime hizmet ettiğinizi bilmiyorsunuz ama büyük bir kirliliğe ve ahlaksızlığa hizmet ediyorsunuz.  Bu olayların üstünü örtmeye kalkışmayın, buna izin vermeyeceğiz. Hatırlatırım, Reza Sarraf ‘un önüne yatarım diyen Bakanınızdı. Bu söylem çirkin bir söylemse, Kadınlara da, çocuklara da, en büyük ahlaksızlık o gün yapılmıştır. Tepkinizi o gün koymalıydınız. Gürültü ile bu çirkin olayın üstünü örtemezsiniz. İktidar savunucusu ve kara para aklayıcısı Reza Sarraf ABD’de ifade veriyor. O zat-ı muhteremin birileri önüne yatınca neden kınamadınız? Sizler bir seferden bir şey olmaz diyen Bakana sesiz kaldınız, yüreğiniz sızlamadı mı? ve söylediği sözü korktunuz, kınamadınız. Sizler kadınlarımızın kaç çocuk doğurmasına, birileri karar verirken bir bayan ve STK temsilcisi olarak neden sesinizi çıkarmadınız? Birileri ortanca hanım diyor yine sesiz kaldınız ve kınamadınız,  9 yaşındaki çocuklar şehvet uyandırır diyen Diyaneti kınamadınız. Şehidimize kelle derlerken, Çiftçimizi azarlayarak  “Ananı da al git” derken neden bu derece rahatsız olmadınız. Bir sivil toplum temsilcisi olarak Atatürk’e ve silah arkadaşlarına “İki ayyaş” diyenleri neden kınamadınız. Sizler sesinizi ne zaman çıkaracaksınız? Bakın biz Genel Başkanımızın ve meclis üyelerimizin her türlü arkasındayız. Genel Başkanımıza ve partililerimize Ahlak dersi vermek Kimsenin haddine değil” dedi.
 
İşte Esenler Ordulular Platformu Kadın Kolları Başkanı Sadiye Gözen’nin bir yerel gazeteye yaptığı talihsiz açıklamanın özeti. “CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Sema Ramazanoğlu için söylediği sözler edep ve ahlaktan yoksundur. Kılıçdaroğlu’nun tüm kadınları hedef alan, hakaret içeren sözlerine, ağzımıza almaya utandığımız sözler ile alkış tutmak ise rezalettir. CHP’li Meclis Üyesi Yüksel Kılıç, İlçe Belediye Meclisinde seviyesiz üslubu ile kadın kimliğine saygısızlıkta ısrar ederek daha büyük bir rezalete imza atmıştır. Kılıç’ın, Türk genel aile yapısına uymayan sözleri, kumaşının ne kadar kalitesiz olduğunu gözler önüne sermiştir. Bu sözler en çok CHP’yi destekleyen, o partiye güvenen kadınları rahatsız etmiştir. ” ifadelerinde bulunarak CHP Genel başkanına ve Belediye meclis üyesine Esenler Ordulular Platformu Kadın Kolları Başkanı Sadiye Gözen bu ne sözleri sarf etmişti” 
 



  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı