Gülden, Halka, Hizmet İnsani Bir Sorumluluktur'

Gülden, Halka, Hizmet İnsani Bir Sorumluluktur

Esenler CHP Komisyonlarının, en aktif çalışan komisyonlarından Engelliler Komisyonu çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Komisyon üyelerinin, kimseyi ötekileştirmeden, ayrıştırmadan yaptığı çalışmalar h

Gülden, “Halka, Hizmet İnsani Bir Sorumluluktur”

Esenler CHP Komisyonlarının, en aktif çalışan komisyonlarından Engelliler Komisyonu çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Komisyon üyelerinin, kimseyi ötekileştirmeden, ayrıştırmadan yaptığı çalışmalar hem partililer, hem de Esenler halkı tarafından büyük ilgi görüyor.

Esenler Engelliler Komisyonu Başkan ve üyeleri ellerinde ki ajandalarıyla engellilerin hangi alanda ne sorunları var tespit ederek,sorunlarının çözümü için,mücadele etme kararlılığını sürdürüyorlar.CHP Esenler İlçe Engelliler Komisyonu Başkanı ve İstanbul İl Engelliler Komisyonu 2. Bölge sorumlusu Memet GÜLDEN,yaptığı çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.


“Yaşamın Olduğu Her Yeri Mücadele Alanı Olarak Kabul Ediyoruz”
GÜLDEN,”Bizler ekip çalışması yapıyoruz. Arkadaşlarımızla uyum içinde projeli çalışıyoruz. Engellilerimizin, hangi sorunu varsa o konuda kendilerinin, sıkıntılarını dinleyerek, partimizin bu işlerle sorumlu organlarına iletiyoruz. Çalışmalarımızı, gönüllülük esası içerisinde isteyerek, azimle yapıyoruz. En son yaptığımız ev ziyaretleri çalışma azmimizi tetikledi. Esenler’de geçtiğimiz günlerde üç ev ziyaretinde bulunduk. Engelli ailelerin bizlerden ihtiyaçları konusunda talepleri oldu,  bu talepleri ekip arkadaşlarımızla ve partililerimizle paylaşarak karşılıyoruz. Engelli aileleri ziyaret ederken, ihtiyaç sahibi bazı engelsiz ailelerle de karşılaştığımız oluyor. Toplumun büyük bir kesiminin sosyal yardımlaşma ve dayanışmaya, ihtiyacı olduğunu gözlemledik. Biz çalışmalarımızı, her ne kadara bir kurum adı altında yapıyorsak da, siyaseti ön plana çıkarmadan, halkımıza, hizmet etmeyi insani bir sorumluluk olarak kabul ediyoruz. Komisyonumuz evrensel bir düşünceye sahip iyi niyetli arkadaşlardan kurulmuş, yaşamın olduğu her yeri mücadele alanı olarak kabul eder. Bu bizlerin vaz geçilmez temel ilkemizdir.

“Herkesin Duyarlı Olup Bizlere Destek Olmasını Bekliyoruz”
Bu çalışmaları yaparken, bizlere zamanını, parasını esirgemeden her türlü desteği sunan partili arkadaşlarımızı unutmak mümkün mü? İl engelliler Komisyonumuz, Milletvekillerimiz ve adaylarımız bir telefonla yaptığımız tüm çalışmalara omuz vererek destek oluyorlar. Kendilerine bu anlamda teşekkürlerimizi sunuyoruz. İlçe yönetim kurulumuz, bizleri hiçbir etkinlik ve eylemimizde yalnız bırakmıyor, özellikle İlçe başkan yardımcımız Sn. Güler KURTULMUŞ, zamanının büyük bir bölümünü komisyon çalışmalarımıza ayırarak bizlere destek oluyor. Biz bu çalışmaları, inanın ki insani duygularla yapıyoruz. Çalışmamızın sonunda değerlendirmeler yaparak rapor hazırlıyoruz. Verilen emek bizlere mutluluk olarak yansıyor, sonucu ise yorgunluklarımızı unutturuyor. Şunu unutmayalım, her birey bir engelli adayıdır. Herkesin bu konuda duyarlı olup bizlere destek olmasını bekliyoruz.” dedi.

 

  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı