Gülden Çekin pis ellerinizi kadınların üzerinden'

Gülden Çekin pis ellerinizi kadınların üzerinden

CHP Esenler kadın kolu başkanı Aysel Gülden, “AKP hükümetinin ve zihniyetinin daha önceden kirli yüzünü onurlu halkımızı aşağılayarak gösterdiğini biliyorduk, ama bu kadarına pes vallahi, şekilci z

Gülden “Çekin pis ellerinizi kadınların üzerinden”

CHP Esenler kadın kolu başkanı Aysel Gülden, “AKP hükümetinin ve zihniyetinin daha önceden kirli yüzünü onurlu halkımızı aşağılayarak gösterdiğini biliyorduk, ama bu kadarına pes vallahi, şekilci zihniyetin sonunun artık geldiğini” söyleyerek Arınc’i sert bir dille eleştirdi.

Gülden, “AKP’nin ırkçı, şoven söylemlerinden bıktık. AKP mensuplarının her söylemlerinde kadın erkek ayrımcılığı yaparak, özellikle son günlerde kadın bedeni üzerinden şov yaparak, kadınları sosyal yaşamdan koparmak istediklerini görmekteyiz. Kadınları evlerine hapsetmek isteyen bu zihniyet haddini aşarak, onurlu Türk Kadınlarının kaç çocuk yapmasına karıştığı yetmezmiş gibi şimdide gülmesine, kahkaha atmasına dil uzatmaktadır, “Yeter artık, düşün yakamızdan, çekin o pis ellerinizi kadınların üzerinden” dememizin zamanıdır. Türk kadınına kimse ahlak dersi vermeye kalkmasın, hele hele Arinc gibi kadın haklarına karşı çıkan, kadınları köle görenler bu konularda söz söyleyecek en son kişi bile olamazlar.  
 
“İffeti kadın kahkahası üzerinden tanımlamak ancak ahlaksızlara yakışır”
Gülden, “İffeti kadın kahkahası üzerinden tanımlamak ancak ahlaksızlara yakışır. Biz onurlu kadınlara ahlaksız sözler söyleyen, iktidara ve onun sözcüsü olan Bülent Arınca ve onun gibi ahlak yoksunlarına şunu söylemek istiyorum, bu ülkede insanlarda gülecek hal mi bıraktınız? İktidar olduğunuz günden bugüne yaptığınız icraatlarla milletin anasını ağlattınız, yoksul olan halkımızı daha da yoksullaştırarak köleleştirdiniz. Bülent Arınc ağlamaya devam etsin, biz güleceğiz. Atatürk'ün kadınları olarak onları tarihin çöplüğüne gömeceğiz.

Buradan onurlu Atatürk kadınlarına,10 Ağustos'ta kahkahalarla sandığa gidelim ve bu ahlak yoksunu insanlıktan nasiplenmemişlere dur diyerek bir ders verelim. Zira kadınlar, gülünecek yeri de bilir, ağlanacak yeri de bilirler. Biz kadınlar Türkiye'nin batıya açılan aydınlık yüzleriyiz. Çağdaşlaşmanın öncüleriyiz. Tüm kadınlar gerekli dersi, 10 Ağustos seçimlerinde bu ahlaksızlara verecektir. Haydi, kadınlar el ele, kol kola sandığa, ahlaksızlara ders vermeye” dedi.
 
Söz söylenecekse, kul hakkı yiyerek kahkaha atanlara söylenmeli!




  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli