Gülden, Bu gidişe ‘dur' demeliyiz'

Gülden, Bu gidişe ‘dur

CHP Esenler Kadın Kolları Başkanı Aysel Gülden geçirdiği rahatsızlık nedeni ile uzun bir süreden beri ara verdiği parti çalışmalarına yeniden başladı.

Gülden, “Bu gidişe ‘dur’ demeliyiz”

CHP Esenler Kadın Kolları Başkanı Aysel Gülden geçirdiği rahatsızlık nedeni ile uzun bir süreden beri ara verdiği parti çalışmalarına yeniden başladı.

Esenler Ortopedikliler derneğinin verdiği iftara CHP Fatih Kadın kolu Başkanı Arzu Büyüksoy ve yönetim kurul üyelerinden Aysel Erdoğan, Melek Alpman’la birlikte katılan Esenler CHP Kadın kolu Başkanı Aysel Gülden, sevenleri ile birlikte yapacakları siyasi çalışmalar konusunda bilgi alışverişinde bulunarak açıklamalarda bulundu.

Gülden, Önümüzde çok önemli bir seçim var. Ülkenin bekası için, Cumhuriyetimizin yaşaması için ve Çocuklarımızın ölmemesi onların yarınları için vatanını seven herkesin oyunu kullanması insanlık görevidir. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde tüm yurttaşlarımıza büyük görevler düşüyor. Bende CHP’nin bir üyesi olarak Ramazan ayı boyunca Sivil Toplum Kuruluşlarını gezerek onlardan Çatı Adayımız olan, Ekbeleddin İhsanoğlu’na oy isteyeceğim. Bizler kadar Sivil Toplum Kuruluşlarının da bu seçimlerde üzerlerine büyük sorumluluklar düştüğünü onlara anlatmamız lazım.



Kaybedeceğimiz yalnız Cumhurbaşkanlığı olmayacak
Biz Esenler’de ki CHP’li kadınlar olarak Yeniden çağdaş, demokratik, her tür insan haklarına saygılı bir devlet yönetimi istiyoruz. Bu yüzden Cumhurbaşkanı çatı adayımız için kapı kapı tolaşarak destek istemeye gideceğim. Seçim sürecinde bizlere birilerinin engeller çıkarmaya uğraşacağını bildiğimiz halde yılmadan çalışmaya devam edeceğiz. Çünkü olağan üstü çaba göstermemiz gereken bir sürece girdik. Bir kadın olarak benim başkan olmamdan çok bir anne olmam insanlarımızla diyalog kurmamı kolaylaştırıyor.  Bakınız sandıklara gitmeyen yurttaşlarımız şunu iyi bilsinler onların sandıklara gitmemekle, kaybedeceğimiz yalnız Cumhurbaşkanlığı olmayacak, Biz başka şeyleri kaybediyoruz, bunun farkında mısınız? Belli makamların ötesinde ülkemizde kayba gelecek kadar çok önemli değerlerimizi, her şeyden önemlisi gencecik insanlarımızı kaybettik. Batılı toplumlarla, çağdaş toplumlarla aramız da ki makas gitgide açılıyor. Bir Ortadoğu ülkesi konumuna doğru gidiyoruz. Bu gidişe ‘dur’ demeliyiz” dedi.





  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli