Görme Engellilerin Atama Sevinci

Görme Engellilerin Atama Sevinci

Görme Engelliler, Dernek merkezinde üyeleriyle bir araya gelerek şölen tadında unutulmaz bir program gerekleştirdi.

Görme Engellilerin Atama Sevinci
 
Esenler Görme Engelliler Derneği Engelli Memur atamalarında (ÖMSS) devlet memuru olarak atanan üyelerini tebrik etmek için dernek merkezinde üyeleriyle bir araya gelerek şölen tadında unutulmaz bir program gerekleştirdi.
 
Programa Esenler Saadet Partisi Bşk. Yrd. Mustafa Kaplan, Esenler Ortopedik Engelliler Derneği Onursal Bşk. Ahmet Kurt, Bayburtlular Esenler Şube Başkanı Fuat Saka, Göz-der Bşk. Yrd. Ramazan Akgül, İstanbul Görme Engelliler Spor Kulübü (iges) Bşk. Ali Biçer ve Esenler Görme Engelliler Derneği üyeleri yoğun katılım sağladı.
 
Esenler Görme Engelliler Derneği ÖMSS sonucunda atamaları gerçekleşen üyeleriyle beraber düzenlediği gecede türkülerle şarkılarla halaylarla eğlenerek ataması yapılan arkadaşlarına tebrik ve uğurlama programını gerçekleştirmiş oldu.
 
Gecede tebrik ve selamlama konuşmaları gerçekleştirildi.Esenler Görme Engelliler Dernek Başkanı Ali Urlu, Dernek çalışmalarından kısa kısa bilgiler veren Urlu, üyelerimizden 7 kişinin Devlet Memuru olarak atanması nedeniyle bu akşam üyelerimizle beraber bir eğlence programı tertipledik. Bu akşam bizleri ziyaret eden ve düzenlediğimiz bütün etkinliklerde bizleri yalnız bırakmayan bu gecede derneğimize teşrif eden tüm dostlarımıza da şükranlarımı bildiriyorum. Ataması gerçekleşen dernek üyelerimi tebrik ediyorum. Dedi.  
 
Saadet Partisi Bşk. Yrd. Mustafa Kaplan, Esenler Görme Engelliler Derneğinin kuruluşundan bugüne dek yapmış olduğu çalışmaları takdirle takip ediyorum. Çok güzel ve yerinde çalışmalar yaparak ayrıca bu çalışmalara paralel olarak çok da mütevazı davranarak Engelli çalışmalarınızı yürüttüğünüze şahidim. Sizleri tebrik ediyorum. Bugün burada ÖMSS sonucunda Devlet Memurluğuna atanan kardeşlerimi tebrik ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun. Bu geceyi gerçekleştiren Dernek yöneticilerimizi de hasseden kutluyorum. Dayanışmanız ve birlikteliğiniz daim olsun. Dedi.
 
Esenler Ortopedik Engelliler Derneği Onursal Bşk. Ahmet Kurt, Esenlerimizde engelli çalışmalarında etkin bir yere sahip olan Esenler Görme Engelliler Derneğimizin üyelerine ve yöneticilerine böylesine anlamlı bir geceyi tertiplemelerinden dolayı teşekkürlerimi iletiyorum. Engelli Memur Seçme Sınavı baz alınarak yapılan atamalarda 7 görme engelli kardeşimizin Devlet Memurluğuna atanması gerçekleşmiştir. Kendilerini tebrik ediyorum. Çalışma hayatlarında başarılar diliyorum. Ancak kendilerinden bir istirhamın olacak siz kıymetli kardeşlerim Devlet Memuru olarak atandınız. Bundan sonra engelli çalışmalarında daha aktif ve etkin olmalısınız. Çünkü geride ataması gerçekleşmemiş çok kardeşlerimiz var bizlerin bu süreçte etkin, güçlü ve örgütlü çalışmalarımız birlikteliğimiz kadroların daha hızlı doldurulmasını sağlayacaktır. Engelli çalışmalarının farkındalığını topluma yansıtarak, birlikte dayanışma içerinde olduğumuzu göstermeliyiz. Engellerin kalkması için Engelli Derneklerimize sahip çıkmalıyız. Çünkü neler yaşadığımızı bizler biliyoruz. İfadesinde bulundu.
 
Göz-der Bşk. Yrd. Ramazan Akgül, benden önce konuşmasını gerçekleştiren Ortopedik Engelliler Derneği Onursal Başkanı Ahmet bey aslında durumu özetlemiş oldu. Engelli çalışmalarında bizlerin örgütlü ve dayanışma ruhu içerisinde kenetlenmesi önümüzde duran Engellerin bir an önce kalkmasında etken olacaktır.
 
Konuşmaların ardından Görme Engelliler Müzik korosu eşliğinde Esenler Görme Engelliler Derneği üyeleri gönüllerince halaylar çekerek oyunlar oynayarak gecenin tadını çıkarttılar.
 
Devlet Memurluğuna atanan Görme Engelliler Derneği üyelerinin isimleri ve görev yerleri,
 
Şefik Toprak,Giresun Milli Eğitim Müdürlüğüne,
Metin Erat,Muğla Milli Eğitim Müdürlüğüne,
Pembe Şeyma Başyiğit,Yalova Adalet Bakanlığına,
Ali Biçer,İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğüne,
Nesrin Öztürk,İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğüne,
Engin Gülümser,Bayrampaşa Belediyesine,
Pelin Tekin, Esenler Belediyesine,
 
Gazete Esenler olarak, Devlet Memurluğuna atanan Esenler Görme Engelliler Derneği üyelerini tebrik eder, yeni çalışma hayatlarında başarılar dileriz. Devlet Memurluğuna atama bekleyen tüm engellilerimizin de Devletimizin boş olan Engelli Memur kadrolarına bir an önce atanmasını ve Engellilerimizin bu vesileyle geç kalınmış istihdamlarının gerçekleşmesini canı gönülden dilemekteyiz.
 
 



  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli