Göktürk'te Yeni Bir Tat Yeni Bir Mekân Açıldı

Göktürk

Türk Halk Müziğinin güçlü sesi Aynur Haşhaş’ın Göktürk Köyünde yeni bir tat yeni bir mekân adı altında Heybe Gözleme ve Yufka Evi açıldı.


Göktürk’te Yeni Bir Tat Yeni Bir Mekân Açıldı

Türk Halk Müziğinin güçlü sesi Aynur Haşhaş’ın Göktürk Köyü'nde yeni bir tat yeni bir mekân adı altında Heybe Gözleme ve Yufka Evi açıldı.

Yeni bir hizmet anlayışı ile açılan Heybe Gözleme ve Yufka Evi birbirinden lezzetli, değişik çeşitli soğuk ve sıcak organik mezelerini müşterilerine sunarak, Göktürk’te bir ilki gerçekleştirdi.

Özellikle Köy ürünlerinden sabah kahvaltısı ile akşam geç saatlere kadar müşterilerine hizmet verecek olan Aynur Haşhaş ile de sizlerle.

İşyeri sahibi Haşhaş Heybe Gözleme ve Yufka Evi'nin çok farklı olduğuna dikkat çekerken, içerisinde birbirinden güzel el emeği ürünleri ve organik Köy ürünlerinin olduğunu ifade etti.

Heybe Gözleme ve Yufka Evi'nin Evi'nde neler mi var? İşte size sunulan lezzetler:
Zengin kahvaltı çeşitleri; "Erzincan Tulum, yağlı yağsız peynir, kısacası birinci sınıf kahvaltılıklar. Ayrıca bazlama, Gözleme, katmer, lavaş vb. ürünler ile mekâna has özel sosları ile birlikte özellikle siparişlerini özenle hazırladıklarını belirten iş yeri sahibi Aynur Haşhaş bu güzel ve özel mekanda müşterilerine hizmet verdiklerini sözlerine ekledi.


 


  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli