Göksu'yu kim veya kimler hedef aldı?

Göksu

Oruçreis Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm çalışmalarına Meclis Toplantısı’nda “Evet” oyu veren CHP’li Meclis Üyesi Kemal Şahin’in şimdilerde Esenler Belediyesi ve Başkan Gö


Oruçreis Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm çalışmalarına Meclis Toplantısı’nda “Evet” oyu veren CHP’li Meclis Üyesi Kemal Şahin’in şimdilerde Esenler Belediyesi ve Başkan Göksu’yu hedef alan açıklamalarının arkasında kim var?

M. Tevfik Göksu, son zamanlarda Esenler Belediyesi ve kendisini hedef tahtasına koyan bazı ulusal yayın organlarına “Hodri Meydan” dedi. Göksu’nun bu çağrısına rağmen toplantıya katılmayan Cumhuriyet Gazetesi ve Odatv, CHP Meclis Üyesi Kemal Şahin’im üzerinden haberlerine devam ediyor.

CHP’li Meclis Üyesi Kemal Şahin, Haziran ayı Belediye Meclis Toplantısı’nın 2. Oturumunda “Ben Esenler’de oturuyorum ama yapılan yüzme havuzlarının nerede olduğunu bilmiyorum” diyerek, belediyenin yaptığı çalışmalardan bir haber olduğunu itiraf etti. Bu itirafın ardından akıllara gelen ilk soru; CHP’li Şahin’in bazı ulusal basına verdiği demeçlerin arkasında kim veya kimler var?  


ŞAHİN, GÖKSU’YA DEĞİL CHP’YE ZARAR VERİYOR

Esenler Belediye Başkanı ve AKP İBB Grup Başkan Vekili M. Tevfik Göksu’nun İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısı öncesi ve sonrası yaptığı sert muhalefet birilerini rahatsız etti. Bu sert çıkışlara cevap vermesi gereken ne Kemal Şahin nede Bülent Ütebay olmamalı çünkü Esenler’de son yaşananlar ikisinin de  alanı değil. Bu ikili girdikleri bu girdaptan asla çıkamazlar.Bu rahatsızlıklarını bire bir söyleyemeyen gizli eller Göksu’yu hedef tahtasına koyacaksa yanlış kişilerle diyalog kurmuşlar. Şahin için yerel basın değil ulusal basın çare. Çare gördükleri Göksu’nun karşına çıkamadı ama yerel basın olarak biz çıktık ve sorularımızı yönettik. Şahin, Göksu’ya değil CHP’ye zarar veriyor.


Şahin ahde vefasızdır ve onu CHP’nin başına gazetemizin imtiyaz sahibi musallat etti. Onun bir önceki dönem meclis üyesi olması için uğraştığını bilmeyen yok. Geçtiğimiz dönemde de Belediye Meclis Üyesi olmasına rağmen hiçbir sorumluluğu üzerine almayarak sadece el kaldırıp, el indiren Şahin, CHP’li bir Milletvekilinin “Esenler’in kaç mahallesi var?” sorusuna 14 diyen birisidir ama Şahin’e bu dönem ne oldu?

Her Meclis Toplantısı’ndan önce eline tutuşturulan metni dahi, doğru dürüst okuyamadığından dolayı AKP’li Meclis Üyesi Ömer Çetinkaya’nın makara geçtiği Şahin’in açıklamaları ulusal basında nasıl yer alıyor ve bu açıklamaları ulusal basına kim servis ediyor? İBB Basın Yayın Müdürlüğü bu işin neresinde?

 

 
   


  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı