Göksu'yu böyle mi temsil ediyor?

Göksu

Esenler’deki engelli derneklerinin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle düzenledikleri sergiye Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu’yu temsilen katılan Danışmanı Mehmet Kaya’nın spor kıy

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu gittiği tüm toplantılar dahil mahalle gezilerine bile takım elbiseyle giderek Esenler Belediyesi’nin ağırlığını ve güler yüzünü tüm vatandaşlara hissettirirken, Danışmanı Mehmet Kaya’nın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle düzenlenen sergiye kot pantolon ve spor kıyafetle gitmesi büyük tepki çekti.

Danışman Kaya’nın giydiği kıyafetin günün anlam ve önemine uymadığını belirten bazı Dernek Başkanları, “Mehmet Bey geceye Belediye Başkanımız Sayın M. Tevfik Göksu’yu temsilen katıldı. Katıldı diyoruz çünkü bu sözü kendisi konuşmalarında söyledi. Kıyafetine gelince günün anlam ve önemine hiç uygun bir kıyafet olmadığını söylemek istiyoruz. Bizler Belediye Başkanımızı her zaman takım elbiseyle görmeye alıştığımız için kendisini temsil eden danışmanından da aynı mütevaziliği beklerdik. Bu eleştirimizde de kesinlikle haklıyız. Çünkü Sayın Kaymakamımız ve diğer tüm davetliler bizlere değer verdiklerini göstermek için takım elbise giyerken Danışman Mehmet Bey’in spor kıyafetle geceye katılması gerçekten hiç hoş olmamıştır” diyerek, tepkilerini dile getirdiler.