Göksu'ya açık davet

Göksu

Esenler’deki mahalle muhtarlarının yapılacak 1/5000’lik planlarla ilgili bilgilerinin olmadığı öğrenildi. Başkan Göksu tüm siyasi partilere ve STK’lara yapılacak 1/5000’lik plan ile ilgili bilgi verip gö

 
Mahallelerinin seçilmiş idarecileri olan ve en küçük konuyla bile alakalı kendilerine başvurulan mahalle muhtarlarına, Esenler'de yapılacak 1/5000’lik planlarla ilgili şuana kadar bilgi verilmediği öğrenildi.
 
Bu durumla ilgili görüşlerini aldığımız bazı mahalle muhtarları, “Evet, şuana kadar Esenler ile ilgili yapılacak 1/5000’lik planlarla alakalı bizlere henüz bir bilgi verilmedi. Verilmesi gerekir mi? Tabi ki gerekir. Çünkü bizler mahallemizin seçilmiş idarecileri olarak mahallemizle ilgili her türlü konudan haberdar olmalıyız. Mahalle sakinlerimiz bu konuyla alakalı bir şey sorduklarında cevap verebilmeliyiz. Ama bizlere bu konuyla alakalı şuana kadar bilgi verilmediği için bizlerde mahalle sakinlerimizin sorularına cevap veremiyoruz. Ve kendilerini belediyemize yönlendiriyoruz.
 
Sayın Belediye Başkanımız ilçemizde yapılacak 1/5000’lik planlarla ilgili bildiğimiz kadarıyla siyasi partileri ziyaret edip görüş alışverişinde bulundu. Ve sayın Başkanımız her gittiği yerde ve STK ziyaretlerinde 1/5000’lik planlarla ilgili açıklama yapıyor. Biz mahalle muhtarlarının Belediye Başkanımızdan beklentisi en kısa sürede bizlerde bu konuyla alakalı bilgi vermesidir. Sayın Başkanımızın çok yoğun bir çalışma içerisinde olduğunu biliyoruz. Onun için illa bizlerle özel bir toplantı yapmasına veya randevu vermesine gerek yok. Bizlerin her ay sonu düzenlediği muhtarlar yemeğine katılabilir ve bu konu hakkında bizleri bilgilendirebilir. Sizlerin aracılığı ile Sayın Başkanımızı kendi aramızda yaptığımız bu yemekli toplantıya davet ediyoruz. İnşallah en kısa süre içerisinde Sayın Başkanımız bu konuyla alakalı bizlere döner ve bizlerde kendisini en güzel şekle ağırlar ve gerekli bilgileri kendisinden alırız. Ve bizlere bu konuyla alakalı soru soran mahalle sakinlerimizi de doğru bir şekilde bilgilendiririz.“ diyerek, gazetemiz aracılığıyla Başkan Göksu’ya açık bir davet gönderdiler.   



  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı