Göksu'nun devasa buluşu- Esenlere hayırlı olsun

Göksu

Esenler Belediye Başkanı Göksu, reklamlara devam ediyor. Bu sefer Esenlerin en büyük eksikliklerinden ve öncelikli eksiklerinden birisini daha halletti.

Halkın parasıyla yeni buluşlara yelken açan Göksu’ya Esenler halkından  teşekkürler yağıyor.

Esenler Belediye Başkanı ve İBB Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili  Göksu, yeni şovlarıyla gündem yaratmaya devam ediyor. Göksu, Esenlere yeni imaj kazandırmanın yeni yolunu buldu. Göksu, Esenlerin büyük eksiklerinden biri olan elektrik trafolarının boyasızlığı ve çevreye verdiği kötü görüntüsüne son vermek için kollarını sıvadı. Göksu, elektrik trafolarının imalat hatasını da bu çalışmayla ortaya çıkartan birisi olarak tarihe geçti.

BU BULUŞTAN SONRA ESENLER’DE ELEKTRİK UCUZLAYACAK
Elektrik trafolarının imalatında rengarenk boyalarla ve etkileyici motiflerle süslenmeden piyasaya sürülmesinin yanlışlığını geçte olsa anlayan ilk kişi Esenler Belediye Başkanı Göksu oldu. Bugünden sonra Esenlere boyasız ve süslenmemiş elektrik trafolarının girişine izin verilmeyecek. Bu sorunun halledilmesiyle Esenlerin esnafı ve Esenler halkı rahatlayacak, Esenlerliler bu buluştan sonra herhalde elektriği çok daha ucuza alacak. Darısı diğer ilçelerin başına!
Not: Haberimiz üzerine bir dönem önce Esenler belediye meclis üyesi CHP’li Yüksel Kılıç gazetemizi arayarak Başkan Göksu’yu tebrik etti ve en kısa zamanda kendilerinden bilgi alacağını söyledi...! ???_


  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli
  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli