Göksu'nun Esenler'inde gençlerin bıçaklı kavgası

Göksu

İstanbul Esenler Kemer mahallesinde iki grup birbirine taş, sopa ve bıçaklarla saldırdı. Hızını alamayan gençler karakolun bahçesinde yumruk yumruğa kavgaya devam etti.

Esenler belediye başkanı Göksu’nun her platformda, “Esenler huzurun şehri- Esenlik kenti” diyerek övgüler dizdiği Esenler’de gün geçmiyor ki bir mahallede kavga, yaralama, intihar v.s gibi olaylar yaşanmasın. Her gün bir üzücü olayın yaşandığı Esenlerde dün Kemer mahallesinde iki genç grup birbirine girdi.
 
Edindiğimiz bilgilere göre; bir grup genç mahalleye giriyor, alkollü olan bu gençler, park halindeki araçlara zarar veriyor. Müdahale yapan sokağın gençleri ile kavgaya tutuşuyorlar. Kavga büyüyor ve arkadaşlarını çağıran alkollü gençler ellerinde bıçaklarla önlerine kim çıktıysa saldırıyorlar, bıçakla yaralıyorlar. Olay yerine gelen emniyet güçlerinin müdahalesi sonucunda şahıslar karakola götürülüyor. Kavganın finali ise grupların karakolda yumruk yumruğa birbirlerine girmesiyle son buluyor.


Emniyet yetkilileri şahısların ifadesini alarak gerekli soruşturmayı başlattılar. Yaralanan gençler ise ailelerinin imkanları ile ve olay yerine çağırılan ambulanslarla değişik hastanelere sevk edilerek tedavileri yapıldı.

Yaşanan kavga anları ise çevredeki dükkanların güvenlik kameraları ile vatandaşların cep telefonları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Bu Gençler Bizim- Gençlerimize Yazık Etmeyin…BEYLER- YÖNETENLER.

 

  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli