Göksu'nun, CEMEVLERİ İbadethanedir Dediğini Duymadım ​

Göksu

Esenler Bağımsız Belediye Başkan adayı Mustafa Kaplan,”Büyük düşünenlerin hedefi büyük olur. Atatürk’ümüzün yolunda ilerliyorum, yolum bağımsızlık yolu olduğu için bağımsız

Göksu’nun, CEMEVLERİ İbadethanedir Dediğini Duymadım

Esenler Bağımsız Belediye Başkan adayı Mustafa Kaplan,”Büyük düşünenlerin hedefi büyük olur. Atatürk’ümüzün yolunda ilerliyorum, yolum bağımsızlık yolu olduğu için bağımsız belediye başkan adayıyım” dedi.
 
ESENLER HALKININ TERCİH ETTİĞİ EN CİDDİ ADAYIM
Esenler’in 31 Mart yerel seçimlerine, yerelde yaşanmış olumsuzlukları belgeleyen ve geleceğe dönük projelerini broşürlerle hazırlayan, halka anlatan bağımsız belediye başkan adayı Mustafa Kaplan, Esenler halkının tercih ettiği en ciddi adaylardan biri kendisi olduğunu söyledi.
 
Kaplan,“ Cumhuriyetimizin adayıyım, “Bağımsızlık Benim Karakterimdir” diyen Mustafa Kemal’in ve bağımsızlık yolunda ilerleyenlerin adayıyım. Esenler iyi yönetilmedi, biz iyi yönetim, şeffaf yönetim için ve halkla beraber yönetmek için aday olduk. Bugüne kadar alanlara çıkamayan siyasi partilerin adaylarının da bu partilerinde seçimlere hazır olmadığını üzülerek görüyorum.
 
HALKIMIZ VAATLERLE, KARTONLARA ÇİZİLEN UYDURUK PROJELERLE UYUTULDU
Kaplan: Birçok projemi açıkladım, nasıl gerçeklendireceğimi de anlattım.   
Esenler halkına söz verdim yapacağız dedim, söz verdiler oyumuz sizden yana dediler. Esenler yıllarca yok sayılmış, birçok korunması gereken değerlerimiz korunamamış, halkımız vaatlerle, kartonlara çizilen uyduruk projelerle uyutuldu. Biz Esenlerin değerlerini, çevreyi, doğayı, insanını ve kültürünü korumak, yaşatmak için yönetmeye talip olduk. Umuyorum ki seçileceğim ve Esenler'i gelecek kuşaklara yeşil bir şekilde aktaracağız. Ömrüm boyunca suiistimalden, herhangi bir yolsuzluktan, rüşvetten suçlanmadım. Sürekli halkın içindeyim, halkla birlikteyim ve bunların önemli etkisi Esenler’lilerin şahsıma oy vermesi için yeterli olacağını düşünüyorum.
 

KAPLAN SÖYLÜYOR SİZİN ŞİMDİ Mİ AKLINIZA GELDİ
K
aplan: Esenler belediye başkanı iyi bir çalışma sergiliyor ama diğerleri ortalıkta yok. Ortalığı boş bulan Sayın Göksu, benim Esenler halkı için yapacağım projelerimi farklı bir şekilde halka anlatıyor. Kimselerde kendisine sormuyor “Siz Esenleri 10 Yıldır Yönettiniz, Neden Yapmadınız, Kaplan Söylüyor Sizin Şimdi mi Aklınıza Geldi? Demiyorlar.

ALEVİ YURTTAŞLARIMIZA KONSER SAYESİNDE CEMEVİNE KAVUŞACAKMIŞ
Kaplan: Bakınız,
2014 /24-  Temmuzda Erdoğan, Belediye başkanlarına cemevleri için ne isteniyorsa yapın talimatı verdi. Alevi sivil toplum örgütlerine verdiği iftar yemeğinde, "Alevi kardeşlerim CEMEVİNE ibadethane diyorsa, benim itirazım olmaz” demişti. Esenler'deki İktidar meclis üyeleri ve belediye başkanı CEMEVLERİ ibadethanedir dediğini ben duymadım. Alevi yurttaşlarımıza Sayın Göksu konser düzenleyecek ve o konserin hatırına CEMEVİ vereceğinin sözünü veriyor. Bu geçmiş seçimlerde verilen “bol kepçeden” vaatten öteye bir şey değildir. Alevi yurttaşlarımız bu sanal vaatlere inanmasınlar, biz böyle vaatleri çok gördük.
 
Ben 10 yıldır yerel basınımız yolu ile meclis çalışmalarını takip ettim. Muhalefet meclis üyeler, yüzlerce yazılı ve sözlü önerge verdiler. Onlarca önerge cemevleri ile ilgiliydi, alevi vatandaşlarımız 15 bin imza topladılar ve belediye başkanına sundular. Cevap her seferinde “YERİMİZ YOK” Bu seçimler ne kadar bereketliymiş o zaman yer yoktu şimdi yer bulmuşlar, konserle bulunan CEMEVİ yerini kutlayacaklarmış. Bana sorarsanız inanmam çünkü planlara işlenmemiş bir yer hayaldir. Yani Emeklilikte yaşa takılanlar EYT'liler
erilen vaatının aynısı gibi verilen ama yerine getirilmeyecek söz olarak kalacaktır” dedi.

 

  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı