Göksu'dan Esenlerin Fesli Kadir'ine Fırça

Göksu

Esenler İstanbul’un merkezinde bir ilçe ama bu ilçe merkezden sapmış saptırılmış… ,Bu ilçenin ne ana muhalefeti, ne iktidarı halkı için değil, şahsı ikballeri için uğraşanların oyuncağı olmu

Esenler günü bırakın her dakikası vukuat olmuş, kötü örneklerin siyaseti yüzünden insanlar vallahi küfürbaz oldu. Bugün Esenler Cumhuriyet Meydanında tribünlere oynayan CHP’li bir zatın yüzünden hem CHP hem Esenler fıkralık oldu. Belediye Başkanı Göksu çocuğunu azarlar gibi bu zavallı CHP’liyi azarladı.

GÖKSU, BİZE GÖRE İLK KEZ HAKLI

Bakın bugün neler oldu: video izle ve gör kim haklı kim haksız...
Geçen günlerden vukuatlı Esenler belediye başkanı Göksu, bize göre ilk kez haklı duruma geçti. Ama bu haklılık kendisini kurtarır mı kurtarmaz mı bekleyip göreceğiz. Kendisinin “TÜGVA'ya çatlasanız da patlasanız desteğe devam edeceğiz” söylemini aklar mı bilemeyiz. Göksu, Bugün “Bu meydan halkın meydanıdır. Bu meydanda Esenler halkı istediği etkinliği yapar” dedi vallahi ilk kez bir sosyalistin dediğini dedi.

Ama CHP’nin Feslisi, ,Solun evrensel ilkelerinden yararlanmamış. “Fesli Kadir” Alanların halkın olmasına alınmış, alanların halkın olduğunu kabullenememiş, bu duruma alanda bulunanları şaşırtmış. Ne olur şaşırmayın, bu örümcek kafali ve bu kirli zihniyet CHP’yi arpalık gördüğü için Esenlerin meydanını da babasının çiftliği görmesi normaldir. Fesli İBB’yi ticaret hanesi gördüğü için Esenler halkını ve siz değerli yurttaşları maraba görmesi ve meydanın halkın olmadığını düşünmesi gayet normaldir.  

Sen üzülme CHP’li vatandaş, sen utanma ittifak ortakları ve Esenler halkı, esas utanacak olanlar bu feslinin bu kadar arızasına, kirliliklerine, Atatürk’ü kadeh kaldırarak küfretmesine rağmen onu görevde tutanlar utansın…

Bu fesliden aldığımız bir duyuma göre Esenlerliler kurtuluyor ama nasıl derseniz….İBB Arpalığı ya, önce karısını İBB’ye sonra yandaşlarını, şimdide kendisini yerleştirecek. Olmaz demeyin, olur olur zira siz halkımız CHP’ye değil bu haramilere İBB Başkanlığını kazandırmışsiniz.


 

“Bu meydan kanlı meydan kalkın ayağa kalkın…”



  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli