Göksu'dan 4 Bin TL Ve Kol Saati'

Göksu

Belediye Başkanı M. T. Göksu, Büyükler kategorisi Karate Şampiyonasında Avrupa 2’ncisi Burak Uygur’a 4 bin TL para yardımının yanı sıra bir de kol saati hediye etti.


Göksu’dan “4 Bin TL Ve Kol Saati”

Belediye Başkanı M. T. Göksu, Büyükler kategorisi Karate Şampiyonasında Avrupa 2’ncisi Burak Uygur’a 4 bin TL para yardımının yanı sıra bir de kol saati hediye etti.

Belediye Meclisi’nin 5. Seçim Yılı 2. Birleşimi 2015 Nisan Ayı Meclis Toplantısının birinci birleşimi 6 Nisan Pazartesi günü saat 15.00’te toplandı.

Meclis Toplantısı öncesinde Büyükler kategorisinde Karate Turnuvasında Avrupa 2’ncisi olan Burak Uygur’a ödüllerini Belediye Başkanı Göksu takdim etti.

Uygur’u başarısından dolayı tebrik eden Göksu, “Sporda derece yapan arkadaşlarımızın ödüllendirilmesi için Belediye Meclisinde bir karar almıştık. Burak Uygur kardeşimizde 2015 Büyükler kategorisi Karate Turnuvasında 67 kiloda Avrupa 2’ncisi oldu. Beklentimiz bundan sonra Avrupa Şampiyonu olurlar.
Bizimde Belediye Meclisinin aldığı karar neticesinde belediye olarak Burak kardeşimizi 4 bin Lira para ödülüyle birlikte kol saatiyle ödüllendiriyoruz.” dedi.
Göksu Avrupa da 2. Olan Burak Uygur’a 4 bin liralık  çek ve kol saati hediye etti.



Göksu’nun şampiyon karateci Burak Uygur’a verdiği ödülden sonra CHP gurubu adına söz alan Belediye meclis üyesi Mustafa Usta, duygu ve düşüncelerini ifade etti. Usta,” bende bu sporcu kardeşimi CHP gurubu adına tebrik ediyorum. Kendilerini bu şampiyonaya hazırlayan babası Zeki Uygur’u spora ve sporculara verdiği önemden dolayı tebrik ediyorum, başarılarından dolayı bu kardeşimizi kutluyorum” dedi.





 
 



  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli