Göksu ailesinin acısını İstanbul paylaştı

Göksu ailesinin acısını İstanbul paylaştı

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu'nun vefat eden annesi Fatma Göksu, Hacı Emsal Avcı Taş Camii'nde ikindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından toprağa verilmek üzere memleketi Adıyaman Gölb

Cenaze namazında siyasetten, iş dünyasına, STK’lardan toplumun her kesimine kadar insanlar katılarak Başkan Göksu'nun acısını paylaştılar...
 
Cenaze törenine İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu AKP İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Eski Başbakanlardan Davutoğlu, Esenlerin eski ve yeni meclis üyeleri, STK’lar, Mahalle Muhtarları, Milletvekilleri, yerel basın ve çok sayıda siyasi ve belediye başkanları katılarak Başkan Göksu'ya taziyete bulundular.

Esenler Belediye Başkanı Göksu'nun 85 yaşındaki annesi Fatma Göksu, bir süredir tedavi gördüğü Bağcılar Medipol Hastanesinde yoğun bakım servisinde hayatını kaybetti. İkindi namazını müteakiben Esenler Birlik Mahallesi Hacı Emsal Avcı Taş Camisinde kılınan cenaze namazının ardından Göksu'nun naaşı memleketi Adıyaman Gölbaşı'na götürüldü.



7-24 Esenler haber olarak… Merhume Fatma Göksu Hanımefendi'ye Allahtan Rahmet Kederli Ailesine Sabır ve Başsağlığı dileriz.

 

  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı