Göksu: Yürekleri yetmedi

Göksu: Yürekleri yetmedi

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu’nun hakkında yapılan haberlerle ilgili “Hodri Meydan” diyerek davet ettiği ulusal basın 15 Temmuz Şehitler Parkı’ndaki toplantıya katılmadı. Ancak Esenler yerel basını olar


Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu’nun hakkında yapılan haberlerle ilgili “Hodri Meydan” diyerek davet ettiği ulusal basın 15 Temmuz Şehitler Parkı’ndaki toplantıya katılmadı. Ancak Esenler yerel basını olarak biz oradaydık.   

 “Hodri Meydan” diyerek özellikle davet ettiği ulusal basının gelmemesine sert tepki gösteren Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu şöyle konuştu;



“Şuan saat 11.15 geçiyor. Hatırlarsanız geçtiğimiz Çarşamba günü özellikle İBB’deki mücadeleden sonra hedefi saptırmak için algı ve iftira üzerine gazeteciliği sanat edinenlere hodri meydan dedik. Yalanlarınızla yüzleşmek istiyorsanız sizleri Cuma günü saat 11.00 de Esenler’e bekliyoruz demiştik. Ama yalanlarıyla yüzleşmeye cesareti olamayanlar buraya gelemediler. Çünkü yazdıklarının hepsinin yalan odluğunu kendileri çok iyi biliyorlar. Bunun için gelemediler. Ancak ben o saygıdeğer basın mensuplarını her zaman bekliyorum. Ben buradayım. Belki bugün izin alamadılar bir yerlerden ama ben kendilerini her zaman bekliyorum.  

Kaynaklarına hizmet için haber yapıyorlar

Türkiye’de özellikle bir kısım medya haber vermek yerine itibar suikastı yapmayı kendilerine meslek edinmişler. Bir manşet atıyorlar bakıyorsun arkasında ne var diye? Manşetle haber arasında hiçbir ilişki yoktur. Normalde insanlar medyayı neden takip ederler? Haber almak için takip ederler. Ama bir kısım medya sadece kaynaklarına hizmet etmek için haber yapmaya devam ediyorlar. Hodri meydan dedim ne soracaksanız sorun ama yürekleri yetmedi gelmeye.  
 


  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı