Göksu, Sana Maşallah

Göksu, Sana Maşallah

Esenler Belediye Başkanı Göksu, kentsel dönüşüm çalışmaları sırasında yapılanları göstermek için binalardan çıkan malzemeleri ve binaların eski ve yeni hallerini kuracağı müzede sergileyece?

Göksu, Sana Maşallah

Esenler Belediye Başkanı Göksu, kentsel dönüşüm çalışmaları sırasında yapılanları göstermek için binalardan çıkan malzemeleri ve binaların eski ve yeni hallerini kuracağı müzede sergileyeceğini söyledi…

Esenler'in mucit Belediye Başkanı kimsenin bulmayı düşünmediği hatta aklına bile getiremediği buluşlarına devam ediyor.
Önce Çiftehavuzlar Mahallesi'nde yerin altındaki kili buldu. Sonra Meydan'ın altından bir delik açtırarak, prestij yollar yaparak sıkışık olan trafiğin sıkışmasını sağladı.

Buluşlarına devam eden Göksu İstanbul’un içme suyunun Melen’den büyük uğraşlarla getirilmesine ne gerek var dedirtecek buluşu gerçekleştirerek insanlığın hizmetine sundu. Havaalanı Mahallesinde yer altından nehir aktığını keşif ederek tüm bilim camiasını şoke etti. Yalnız nehir kime, nasıl akacak bilmiyoruz. Şimdilerde ise Esenler'e kentsel dönüşüm Müzesi yapılacakmış. Ne diyelim bu kadar buluşları Esenlerimize kazandıranlara alkışlamaktan başka bir şey elimizden gelmiyor.

Müze bu… Reklamını yapmak lazım. Reklam için Milliyetçi kesilmek şartı ile İlliyet gazetesini seçmezsek ayıp olur. Bu buluşun sloganı da bizden “Seç bakalım seç bakalım İlliyet’i seç bakalım Yerel ne güne duruyor yerelin sesini duy bakalım”. Vergiyi Esenler'in yerel gazeteleri sahipleri, çalışanları ve aileleri veriyor, parsayı da alakası olmayan yandaş gazeteler götürüyor. Belediye başkanı idealist Esenler'in gazeteleri onu kesmez. Kendi gazetesi var, yandaş gazetesi var bunlar bu işleri yapamadığından ihale başkalarına verildi. Dedik ya bu reklam kolay değil.

Başkan yerel gazetecilerle dört yılda iki defa yerel basın divani toplantısı yapması ise yerel basına verilen değeri ortaya koyuyor. Bu durumdan dolayı bizde Başkana ayni ölçülerde değer veriyoruz.

Basın olarak görevimiz üstümüze düşen yeni buluşları siz değerli okuyucularımıza bir an önce duyurmaktır.  

 


  • Salı 39 ° / 27.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 39.3 ° / 27.8 ° Güneşli
  • Perşembe 40.8 ° / 28.2 ° Güneşli