Göksu, Kılç'a ve ailesine taziyelerini sunarak destek oldu

Göksu, Kılç

CHP Esenler Belediye meclis üyesi Yüksel Kılıç’ın annesi Kızhanım’ın annenin Esenyurt Gaziosmanpaşa Camisi'nde Pazar günü öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazında AKP’lilerle ve CHP

Göksu, Kılç’a ve ailesine
taziyelerini sunarak destek oldu


CHP Esenler Belediye meclis üyesi Yüksel Kılıç’ın annesi Kızhanım’ın annenin Esenyurt Gaziosmanpaşa Camisi'nde Pazar günü öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazında AKP’lilerle ve CHP’liler kol kola girdiler.
 
KIZHANIM,annenin cenazesine katılım yoğundu. Esenler Belediye Başkanı M. Teyfik Göksu, AKP Belediye meclis üyelerinin tamamı, AKP Esenler ilce başkanı Gökhan Tarhan cenazeye katılarak, Kılıca ve ailesine başsağlığı dileklerinde bulunarak taziyelerini sundular. Ayriyetten CHP Esenler ilce başkanı Bülent Ütebay, yönetim kurul üyeleri, İl başkan yardımcısı Aksal Örüklü, CHP Esenler Belediye meclis üyeleri, CHP Esenyurt ilce örgütü üyeleri ve Esenler’den çok sayıda partililerin yanı sıra aile fertleri ve sevenleriKIZHANIM, annemizi son yolculuğa uğurladılar
 
Esenyurt Gaziosmanpaşa Camisi'nde öğle namazının ardından cenaze namazı kılındı.80 yaşında hayata veda edenKızhanım annenin Esenyurt Gaziosmanpaşa Camisi'nde öğle namazından sonra kılınan cenaze namazına katılım yoğundu.Yüksel Kılıç, cenaze namazında taziyeleri kabul etti. Cenazeye katılanlar ise siyasilerden beklenen ve görmek istedikleri tablodan bir hayli memnun kaldılar.


 
Namazın ardından, dualar yapıldı, ağıtlar yakıldı ve KIZHANIM, annenin cenazesi Esenyurt’ta bulunan aile mezarlığında sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi.
 





 


  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı