Göksu Kendi Partisini İmamoğlu'na Şikayet Etmiş!

Göksu Kendi Partisini İmamoğlu

İstanbul'un bir seçimde iki sefer seçilmiş Başkanı Ekrem İmamoğlu,” Esenler Belediye Başkanına üzülüyorum, o İmamoğlu’ndan sorumlu grup başkan vekilliği görevi yapıyor. CHP’liler cefakardır

İMAMOĞLU: “İNCE VE İSTİFA EDEN VEKİLLER PİŞMAN OLACAKLAR”
İmamoğlu, Halk TV'de Özlem Gürses’in sorularını yanıtladı. İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP'den istifa eden 3 milletvekili ve parti kurma çalışmalarını sürdüren Muharrem İnce hakkında değerlendirmelerde bulundu. İmamoğlu, İnce hakkında "Umarım yeni parti kurmaz" derken, CHP'den istifa eden vekiller hakkında, "Pişman olacaklarını şimdiden görüyorum.

İSTANBULLULAR BU ŞEHİR BENİM DİYOR - İSTANBUL SENİN”
İmamoğlu: Toplumun güvendiği bir belediye başkanı var. İstanbul dünya şehri ve bu şehir çok güzel bir şehir. İstanbul’u uzlaşı içinde yönetiyoruz. Artık İstanbullular bu şehir benim diyor, biz her tarafa pankartlar astık “İstanbul Senin”

İMAMOĞLU: KENDİ PARTİLİLERİMİ İŞE ALMAMAKLA DOĞRU YAPIYORUZ
Bizim için “ Bizden olmayanları işe almıyorlar, kadrolarda yer vermiyorlar” diyorlar. Çok iyi yapıyoruz… Çok doğru yapıyoruz, CHP’ yakışan budur, CHP’liler cefakârdır. Hepimiz fedakarlık yapıyoruz, benim partililerimde fedakarlık yapacak.

“GÖKSU' KENDİ PARTİSİNİ BANA ŞİKAYET ETTİ”
Esenler Belediye Başkanına üzülüyorum, keşke belediye başkanlığı yapabilseydi. O İmamoğlu’ndan sorumlu grup başkan vekilliği görevi yapıyor. Kendilerinin tüm engellemelerine rağmen biz sorunların çözümlenmesinin çaresini buluyoruz. Mecliste aygırı seslerden memnunun. Bana en muhalif olan AKP grup başkan vekili Göksu, Esenlere gittiğimde bana, “ başkanım eski kışlanın olduğu bu yeri ben bunu bizimkilere yaptıramadım, bunu yaparsan halkımız için çok iyi olacak, Esenlerin Tekstilkent tarafında oluşan yoğunluk bitecek” dedi ve ben burayı kısa bir surete yaptım. Bittikten sonra kendisi açılışına gelmedi ama ben ona teşekkür ettim” dedi.

 

  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli