Tarih: 29.04.2014 18:09

Göksu Kapıyı Gösterdi

Facebook Twitter Linked-in



Göksu Kapıyı Gösterdi…

Esenler Belediye Başkanı Göksu’nun 30 Mart yerel seçimlerinde yeniden Belediye Başkanı seçilmesi dolayısıyla kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Dernek Başkanları’na kapıyı gösterdiği ve ayrıca bir dernek yöneticisine de tepki gösterdiği iddia ediliyor.

Esenler Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulu ve Dernek Başkanları’nın Belediye Başkanı M. T. Göksu’ya yaptıkları hayırlı olsun ziyaretinde yaşanan bazı olaylar gün yüzüne çıkmaya başladı.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Dernek Başkanı, yapılan hayırlı olsun ziyaretinde bazı sorulara çok sinirlenen Başkan Göksu’nun dernek başkanlarına kapıyı gösterdiğini iddia etti.

Başkan Göksu’nun Makam Odası’nda gerçekleşen hayırlı olsun ziyaretinde kendisinin de orada bulunduğunu belirten Dernek Başkanı yaşananları anlattı;

“Güzel başlayan ziyaret sırasında bazı Dernek Başkanı arkadaşların sorduğu sorular karşısında Belediye Başkanımız Sayın M.T . Göksu sinirli bir şekilde kendilerine kapıyı gösterdi.
 
Ziyaretçiler arasında bulunan Bayburt Dernek Yöneticilerinden Fuat Saka’nın iki projeyle ilgili sorduğu sorulara bir hayli öfkelendi. Sayın Belediye Başkanımız Göksu “Sanane” diyerek tepki gösterdi. Ardında ayağa kalkarak kapıyı gösterdi “Buyurun arkadaşlar” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —