Göksu, Hasan Abisini Kızdırdı!

Göksu, Hasan Abisini Kızdırdı!

CHP Esenler Belediye Meclis Üyesi Hasan Babacan, partililerle Kazım Karabekir Mahallesi'ndeki sabah kahvaltısında Esenler'in sorunlarını masaya yattırdı ve Belediye Başkanına sitemde bulundu.

Haber/Hüseyin Koç
 
Göksu, Hasan Abisini Kızdırdı!

CHP Esenler Belediye Meclis Üyesi Hasan Babacan, partililerle Kazım Karabekir Mahallesi'ndeki sabah kahvaltısında Esenler'in sorunlarını masaya yattırdı ve belediye başkanına sitemde bulundu.
 
Babacan, “Ben, İlçe Başkanı Halil Özden’in emrindeyim. Kendisinin bana verdiği görevi, parti görevi kabul ederim. Esenler İlçesi'nde CHP’nin meclis üyeliğini yapmaktayım. Bu görevi yaparken partimi en iyi şekilde temsil ettiğime inanıyorum.
 
Halkın Çıkarlarını Kollamak Ve Korumak Görevimdir
 
Esenler halkının çıkarlarını kollamak ve korumak görevimdir. Esenler'de bir dönüşüm fulyasıdır almış gidiyor. Dönüşüme biz parti olarak karşı değiliz. Zaten Türkiye’de ilk uygulamasını eski genel başkanımız Murat Karayalçın ve Esenyurt eski Belediye Başkanımız Gürbüz Çapan başlatmıştır. Örnekleri ortadadır. Kentsel Dönüşüm konusunda çok dikkatli olmalısınız. Her hangi bir evraka imza atmamalısınız. Bizim hukukçularımız var onlara danışa bilirsiniz.
 
Sorunları, Sorun Olmaktan Çıkarmalıyız
 
İlçe Başkanımızla bu konuda sizlere her türlü yardıma hazırdır. Kendisinin telefonları 24 saat açıktır. Sizlerden isteğim birlik ve beraberlik içinde çalışarak bu sorunları, sorun olmaktan çıkarmalıyız. İlçe Başkanımız ve yönetim kurulunun, yapacağı panellere ve etkinliklere katkı sağlamanızı istiyorum.

Bugün Esenler de kentsel dönüşüm yapılan mahallelerde basından takip ettiğim kadarıyla bazı mağduriyetler yaşanmaktadır.
 
Bana: Hasan Ağabey Kimse Mağdur Olmayacak Demişti
 
Daha önce Belediye Başkanı bana, “Hasan ağabey siz merak etmeyin ve kafanızda hiçbir soru işareti kalmasın. Esenler'deki kentsel dönüşümde kimse mağdur olmayacak, yerinde dönüşümü yapacağız. İnsanlarımızın dairesine daire vereceğiz, kimseyi de borçlandırmayacağız, kazanan ise Esenler ve Esenler halkı olacak, ben insanların bedduasını değil duasını almak istiyorum” demişti. Ama bugün görüyorum ki bazı mahallerde sayın başkana beddua ediyorlar. Bu konuda üzülüyorum.
 
Sayın Belediye Başkanı'nın Verdiği Sözlerde Durmasını İstiyorum
 
Sayın Belediye Başkanı'nın verdiği sözler de durmasını istiyorum. Konuştuğum bazı vatandaşlar borçlandığını söylüyorlar. Bende Belediye Başkanın abisi olarak kendisine sizin vasıtanızla buradan çağrı yapmak istiyorum. Sayın Başkan, lütfen verdiğiniz sözleri yerine getirin, şayet verdiğiniz bu sözleri yerine getirmezseniz bilmiş olun ki iki elim yakanızda olacaktır. Mağdur ettiğiniz insanların haklarını alması için, ne gerekiyorsa hukuki yönden mücadele edeceğim” dedi.





  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli