Göksu, Esenler Millet bahçesinde bile algı oluşturdu

Göksu, Esenler Millet bahçesinde bile algı oluşturdu

Esenler Millet Bahçesinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yaptırdığı bank ve masalarda ki , İBB logosu “Şeytanın bile aklına gelmeyecek” bir çalışmayla Esenler Belediyesi yazıları ile giydirilerek


GÖKSU, ŞEYTANIN AKLINA BİLE GELMEYECEK İŞLER YAPIYOR
Esenler Belediye Başkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi Ak Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu, İBB seçimlerinin üzerinden bir yılı aşkın süre geçmesine rağmen İBB’yi kendi zihniyetinin kaybetmesini bir türlü içine sindiremedi. Göksu, şeytanın aklına bile gelmeyecek işler yapıyor.

İBB YAZILARI SİLİNDİ ESENLER BELEDİYESİ YAZILDI
Göksu ve ekibi Esenler Millet Bahçesinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yaptırdığı ve vatandaşların piknik alanında rahatça oturup, istirahat edeceği yüzlerce bank ve masanın kenarına yazılı İBB yazılarının üstünü Esenler Belediyesi yazısıyla kapatması görenleri şaşırttı.

“ŞOV YAPMAKTA GÖKSU’NUN ELİNE KİMSE SU DÖKEMEZ”
Vatandaşlar, “Göksu seçildiği günden bugüne kadar Esenlere elle tutulur, gözle görülür doğru, dürüst hizmet yaptığını görmedik. Ama şov yapmakta veya başkalarının yaptığı işleri kendileri yapmış gibi göstererek algı oluşturmakta eline kimse su dökemez. İBB seçimlerinde kaybettiler içlerine sinmedi kabullenemediler. Ekrem İmamoğlu’nu çalıştırmamak, IBB'nin çalışmalarını engellemek, imkanlarını kesmek için ellerinden geleni yapıyorlar, İmamoğlu’nun yaptıklarını kendileri yapmış gibi bir algı oluşturuyorlar.

“GÖKSU, HER TÜRLÜ ROLE SOYUNUYOR”
Bakınız İBB logosunu kapatmak için büyük emek sarf etmişler, ikinci bir masraf yapmışlar. Milletin parasına yazık değil mi?  Belediyeler halkın kurumlarıdır ve halka hizmet yapmak görevleridir. Göksu halka hizmet yapmak için mücadele yapmıyor, şov yapıyor. Reislerine hoş gözükmek ve reislerinin hizmetinde olmak için her türlü ama kötü role soyunuyor. İstanbul ve Esenler halkına en büyük zararı verenler kim diye sorarsanız, “Göksu ve ekibidir” deriz”



 

  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı