Göksu: Engin Altay'la Yargıda Hesaplaşacakmış

Göksu: Engin Altay

Esenler Belediye Meclisi Nisan ayı 2. Birleşiminde 2016 yılı faaliyet raporu görüşmelerinde Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, CHP Grup Başkanvekili Engin Altay'ı mahkemeye verdiğini söyledi.

Göksu: Engin Altay’la Yargıda Hesaplaşacakmış

Esenler Belediye Meclisi Nisan ayı 2. Birleşiminde  2016 yılı faaliyet raporu görüşmelerinde Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, CHP Grup Başkanvekili Engin Altay'ı mahkemeye verdiğini söyledi.
 
Geçtiğimiz günlerde CHP ilce Başkan yardımcısı ve gençlik kollarından engelli bir gencin AKP’liler tarafından darp edilmesi görüntülü olarak kamuoyuna yansımıştı.  Darp olayının artından CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, TBMM kürsüsünden olayı kınayarak Mehmet Tevfik Göksu’ya hangi dilden konuşuyorsun senle o dili konuşurum böyle edepsiz böyle terbiyesiz bir adam görmedim“diye seslenmişti.
 
Altay TBMM kürsüsünden “Belediye Başkanına buradan sesleniyorum iş eşkıyalığa kaba kuvvete kalırsa gelirim Esenlere hangi dilden konuşuyorsun senle o dili konuşurum böyle edepsiz böyle terbiyesiz bir adam görmedim.  Esenler zabıtası CHP ilçe başkan yardımcısına saldırırken bu adamda makam aracında olan biteni seyrediyor ilçe başkan yardımcımız darp ediliyor”diyerek Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu’yu uyarmıştı.
 
 Göksu,” yargıda hesaplaşacağız”
Esenler Belediye Meclisi Nisan ayı 2. Birleşiminde  2016 yılı faaliyet raporu görüşmelerinde konuşanBelediye Başkanı Göksu, “CHP Grup Başkanvekili Engin Altay’ın bilmeden, anlamsızca şahsıma söylemiş olduğu o çirkin lafları misliyle kendisine iade ediyorum. Yargı süreci başladı zaten, kendisiyle yargıda hesaplaşacağız” ifadelerini kullandı.