Göksu CHP İlçe başkanı çok ZAVALLI'

Göksu CHP İlçe başkanı çok ZAVALLI

Esenler Belediyesi Nisan ayı Perşembe günü yapılan meclis toplantısında, Göksu CHP Esenler ilçesinin iftiracı, ZAVALLI müdürü Ütebay’a “çalan kim, yolsuzluğu yapan kim? Yolsuzluk kavramı

Göksu “CHP İlçe başkanı çok ZAVALLI”
Esenler Belediyesi Nisan ayı Perşembe günü yapılan meclis toplantısında, Göksu CHP Esenler ilçesinin iftiracı, ZAVALLI müdürü Ütebay’a “çalan kim, yolsuzluğu yapan kim? Yolsuzluk kavramı bizimle örtüşmez, ben bu şahsı mahkemeye vermeyeceğim, kendileri ile sandıkta hesaplaşacağım. CHP’nin oyu %11,8” dedi.

 
 
Esenler Belediyesinin 2017 yılı Faaliyet Raporunun ve2017 Yılı Denetim Komisyonu Raporunun görüşüldüğü meclis toplantısında Göksu CHP İlçe başkanına verdi veriştirdi.
 
Çalışkan, becerikli, iftiralarıyla gündem oluşturan CHP İlçe başkanının böyle önemli ve Esenlerin geleceğinin konuşulduğu toplantıda bulunmaması CHP’nin kimlere emanet edildiğini göstermiş oldu.  
 
“CHP İlçe başkanı çok ZAVALLI bir edayla bir mesaj attı”

Bakın Esenler Belediye Başkanı, CHP’nin iftiracı, koltuk işgalcisi ilçe başkanı için neler dedi.
Göksu,”şimdi burada iki konuya açıklık getireceğim. 1-544 parseli CHP mahkemeye taşıdı, usulden mahkeme planımızı iptal etti. Yeni bir plan yaptık ve bu planı işleteceğiz. CHP Meclis üyesinin bu parseli mahkemeye taşıması siyaseten yapılması gereken bir şeydir, benim anlamadığım şudur… Diyelim ki biz yeni bir plan yapma yetkimiz ve gücümüz olmasa orada ki hak sahiplerinin perişanlığını bu kişi veya CHP karşılayabilecek mi? Hele hele CHP İlçe başkanı çok ZAVALLI bir edayla bir mesaj attı” 544’de ki imar yolsuzluğu…” Hangi imar yolsuzluğu, çalan kim, yolsuzluğu yapan kim?.
 
“Katılım o kadar azdı ki 5 kişi bile burada toplanamadı”

Gürsel Tekin bile örgüte atılan mesajda ve davet edilen bu yerde o kavramı kullanmadı. CHP ve bu zavallı ilçe başkanı milletten ve inandırıcılıktan o kadar uzak ki, binlerce insana mesaj attılar, vekillerinin katılacağını bu parselle ilgili imar yolsuzluğunu açıklayacaklarını mesajla üyelerine bildirdiler. Kendi üyeleri bile bu zavallıya ve vekillerine inanmadığından bu davete katılım göstermediler. Katılım o kadar azdı ki 5 kişi bile burada toplanamadı, gelen 5 kişi de kendi yöneticileriydi… Bay CHP ilçe başkanı, yolsuzluk kavramı bizimle örtüşmez, bizim kitapta yer almaz, karşılığı olmaz. Bizim kitapta emek ve onun karşılığı olan hak ve hukuk yer alır. Mevlana şu sözlerle “HER İNSAN NASILSA KENDİSİNİ ÖYLE TANIMLAR” sözü CHP ilçe başkanına uyuyor. Düşündüm. Bu zavallı ilçe başkanını mahkemeye vermeyi, ama şöyle bir nezaketsizlik yapmak istemedim, “Esenler’de siyaset mahkemede hesaplaştı” dedirtmem. Gerek yok! Biz bunlarla seçimde hesaplaşacağız. İtiraz edebilirsiniz, eksik bulabilirsiniz, yanlış bulabilirsiniz, bu gayet doğal bir şey. İnsan iş yaptıkça hata yapabilir, kalkıp böyle çirkin, bel altı sözlerle kendini ifa etmek çok çirkin işlerdir” dedi ve CHP’ye yakın bir şirketin yaptığı anketi açıkladı.
 
İşte Göksu’nun açıkladığı, CHP’ye yakın şirket anketi…
Bugün seçim olsa belediyede hangi partiye oy verirdiniz…
AKP-%75.51
CHP -%11,8
MHP-%6.14
HDP-%4.34 ve diğer partiler -%2. Küsur…
Bizde gazetecilik görevi ve ilçenin başkanının iftiralarına, yanlış beyanlarına ve kumpaslarına maruz kalmış birileri olarak, Esenler Belediye Başkanı Göksu’nun yenilir yutulur olmayan bu sözlerine nasıl bir cevap geleceğini bekliyoruz…
 
Bay CHP Esenlerin ZAVALLI, İnfazcı, kumpasçı, kelleci, partisini aile şirketi gibi yöneten, cemaat, tarikat özentili, demokrasiden ve solun Evrenselliğinden nasiplenmeyen Belediye başkanının “zavallı” dediği, bizimde Alikıran baş kesen” dediğimiz kişisi ver cevap, ver Göksu’yu il disiplinine, şikayet et, ağababalarına edebiliyorsan…
 Ama bizim gazeteci olarak Sayın Göksu’ya söyleyeceklerimiz olacak…


  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli