Göksu, Bu Kuyruk CHP'nin Değil Senin Eserindir

Göksu, Bu Kuyruk CHP

İBB Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili, aynı zamanda Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu’nun önderliğinde AKP’li ve MHP’li İBB meclis üyeleri, ellerini bir kere daha halk dostluğuna değil, halkın çile &c

GÖKSU ESENLER HALKINI KUYRUĞA MAHKÛM ETTİ, HALKIN UCUZ EKMEK ALMAMASI İÇİN EL KALDIRDI
 
Halk Ekmek büfeleri önündeki uzayan kuyruklara rağmen, AKP ve MHP’li belediye meclis üyeleri yeni halk ekmek satış yerlerinin açılmasına ‘ret’ oyu verdiler. İstanbul’un tüm ilçelerinde olduğu gibi, Esenler ’dede insanlar ucuz ekmek yemek için saatlerce kuyrukta bekliyor.
Esenler Belediye başkanı “TWİTTER” fenomeni Göksu Bu durumu gördüğü halde halkın rahat ekmek almasını isteyenlere karşı ret oyu vererek tarih yazdı. Göksu yakında TWİTTER” hesabından “Ey CHP, ey İmamoğlu İBB’yi kazandınız ama halk kuyruklarda bekler oldu, halkın ekmeğini kestin” paylaşımında bulunursa kimse şaşırmasın.  
 
 
İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB), Halk Ekmek büfelerinin sayısını arttırma girişimi ikinci kez AKP’li grup başkanı Göksu’nun ve AKP’li meclis üyelerinin engeline takıldı. İBB Meclisi’nde AKP ve MHP grupları, belediyenin 142 yeni Halk Ekmek büfesi açılması teklifini, hemen oylanmasını (teklif karar) kabul etmeyerek, komisyona havale etti.
 
İBB Meclisi’nin 2020 Aralık ayı toplantısına, İstanbul Halk Ekmek Büfeleri damgasını vurdu. Yeni Halk Ekmek büfelerinin HDP’lilere verileceği imasında bulunarak, yeni büfe açılmasıyla ilgili teklifi reddeden AKP ve MHP grupları, İBB Meclisi’ne yeni büfelerin listesinin sunulmasını istemişti.
 


  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli