Göksu, Biz iyi yönetemiyoruz' der mi?

Göksu, Biz iyi yönetemiyoruz

Esenler Belediyesinin Erokspor Kompleksi'nde klor gazı 5 kişiyi etkiledi İBB’ye ait işletmesi 15 yıllığına Esenler Belediyesi’ne tahsis edilmiş Spor Kompleksi'nde havuz temizliği için kullanılan klor gazı borularındaki sı

 
GÖKSU, “BİZ İYİ YÖNETEMİYORUZ” DİYECEK Mİ?
Esenler Belediye Başkan Yardımcımız Ömer Çetinkaya, “Söz konusu yer daha önce belediyemizin işlettiği bir yerdi. Trampa ile mülkiyeti bakanlığa geçti. İBB sadece kullanıyor, mülkiyet sahibi değil. Yerel belediye olarak burayı işlettiğimizde daha düzgün işletiyorduk. İnsanların memnuniyeti daha yüksekti. Esenler Belediyesi olarak kamu hizmetinde kullanılmak üzere tahsisini istedik” diye Esenler meclisinde konuşmuştu. Bakalım bu olaya Çetikaya nasıl bir cevap verecek?

Olay, saat 22.00 sıralarında  Kemer mahallesindeki Esenler Spor Kompleksi'nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, içeride sporcu ve spor kompleks çalışanlarının bulunduğu sırada havuz temizliği için kullanılan klor gazını taşıyan borularda sızıntı oldu. Sporcular ve çalışanlar boğazlarında ve gözlerinde yanma hissettiklerini söyledi. Görevliler, gaz sızıntısından şüphelenerek itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri içeride klor sızıntısı olduğunu tespit ederek, spor kompleksinde bulunanları tahliye etti. Sağlık ekipleri, özel kıyafetler giyerek klor gazından etkilenen sporcu Oğuzhan A., Halil A., Eren Ç., Zekai Y. ile spor kompleksi sorumlusu Mesut Cihan G.'ye ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye götürdü. Olaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

İBB Esenler Spor Kompleksi'nde havuz temizliği için kullanılan klor gazı borularındaki sızıntından kaynaklı 5 kişi etkilenerek hastaneye kaldırıldı. Kemer Mahallesi’ndeki Gençlik ve Spor Bakanlığı’na ait Esenler Spor Kompleksi’nin işletmesi, İBB Meclisi’nde alınan kararla 15 yıllığına Esenler Belediyesi’ne tahsis edilmişti. Esenler Belediye Başkanı Göksu’nun  her platformda İmanoğlu’na “İBB ‘yi yönetemediniz”  diyen Göksu, “Biz iyi yönetemiyoruz” diyecek mi?

 
Mülkiyeti İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne ait olan, içinde yüzme havuzu da bulunan ve İBB kullanımındaki Esenler Spor Kompleksi’nin 15 yıl süreyle bedelsiz olarak Esenler Belediyesi’ne tahsisini meclis kararıyla yapmıştı.  



  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı