Gökan Zeybek: Tevfik Göksu gibiler, miladını doldurmuş siyasetin son uzantılarıdır

Gökan Zeybek: Tevfik Göksu gibiler, miladını doldurmuş siyasetin son uzantılarıdır

CHP PM Üyesi İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek, Türkiye Nereye programının konuğuydu. CHP PM Üyesi İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek, 23 Haziran öncesi 'Pontus' tartışmalarının baş aktörü Mehmet Tevfik G

CHP PM Üyesi İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek, “AKP Esenler’de oyunu düşürdü. Göksu, doğu ve güneydoğu oylarını alabilmek için Karadenizlilere karşı bir argüman geliştirdi. Daha önce Erdoğan’ın oynadığı oyunu oynadı. Adayın üzerinden bölgesel bir politika geliştirmek istedi. Göksu’yu İBB’den tanıyorum, onun zaten bilinçaltında var olanın dışa vuruşunu gösterdi. Daha önce söyleyeceklerini söyleyememesi Cumhurbaşkanına saygısındandı ama gelinen süreçte kendini kontrol edemedi ve böyle bir söylemde bulundu. AKP’nin izlediği strateji 180 derece dönerek bugüne kadar uygulamadıkları bir yönteme başvurmalarıdır. 
 
“İMAMOĞLU’NA KARŞI YÜRÜTTÜKLERİ KAMPANYA BAŞARISIZ OLDU”
AKP’lilerin izledikleri, Göksu’nun ve il ve ilçe başkanlarının yol ve tavrı tamamen topluma barış, eşitlik, kardeşlik ve 16 milyonun birlikte yöneteceği bu kentte, en çok da yoksulların, ezilmişlerin, geri kalmışların sorununu çözeceğim diyen, barış dilini konuşan ve herkese elini uzatan İmamoğlu’na karşı yürüttükleri kampanya son derece başarısız olmuştur.
“İKİ GÖKSU, M.Ö- M.S. HANGİ GÖKSUYA İNANALIM”
Bakınız ne oldu Ordu havaalanında ki dava, açamazlar, sahte üretilmiş bir belge olduğunu herkes gördü.

Sayın Göksu’nun Hoca Efendisi İyi Mayalamış, ciddiye almamak lazım, kaynağını Müslüman kardeşlerden alan eski siyaset anlayışında olan birisidir. Bunlar ABD tarafından görevlendirilmiş ve desteklenmiş, insanların dini inançlarını sömürmek için görevli birileridirler. Göksu gibiler, miladını doldurmuş siyasetin son uzantılarıdırlar diyerek AKP siyasetini ve AKP’lileri izah etti.

 

  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı