Gizli kahraman

Gizli kahraman

Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu’nun Başdanışmanı Abdullah Aksu, Esenler Belediyesi’nin yaptığı birçok önemli çalışmanın altına imza attı. Ön plana çıkmasını sevmeyen Aksu’nun en ö

“Her başarının altında gizli bir kahraman yatar”sözü Esenler’de karşılığını fazlasıyla buluyor. Yıllarca Belediye Meclis Üyesi olarak başarılı bir şekilde görev yaptıktan sonra Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu’nun Başdanışmanlığına getirilen Abdullah Aksu’nun en büyük özelliği proje üretmesinin yanı sıra saha çalışmalarındaki büyük başarılardır.

O varsa sorun yok  

AKP’nin Esenler’de kurucuları arasında yer alan Aksu’nun beraber çalıştığı tüm siyasileri cezveden en önemli özelliği sahaya hakim olmasıdır. Kendisine verilen görevleri eksiksiz olarak yerine getirmesinin yanı sıra sorunlara da anında ve yerinde çözüm bulması Aksu’nun yükselmesinde büyük bir paya sahiptir. Akılcı ve bilgili siyasetinin yanı sıra ailece Esenler’de oturmanın avantajını da en iyi şekilde değerlendiren Aksu, ilçenin tüm sokaklarını avucunun içi gibi biliyor.

“Esenler için büyük bir kazanç”    

Esenler’in bazı mahallelerindeki vatandaşlara “Abdullah Aksu’yu tanıyor musunuz?” diye sorduk. Aldığımız cevaplar Aksu’nun Esenler için çok büyük bir kazanç olduğunu ortaya çıkardı. Görüştüğümüz vatandaşların ortak görüşü kısaca şöyle;

 “Abdullah Bey’i biz yıllardır tanırız. Kendisi Esenler’in en önemli siyasetçilerinden bir tanesidir. Çok cana yakın ve yardımsever birisi olmasının yanı sıra Hz. Ömer’in adaletiyle hareket etmesi bizlerin takdirini kazanmıştır. Esenler için büyük bir kazanç olan bu kardeşimize ilçemize yaptığı katkılardan dolayı çok teşekkür ediyoruz. Allah ondan binlerce kez razı olsun.”

STK’lar: Tam bir görev adamı  

Esenler’deki STK’lar ise Başdanışman Aksu’nun tam bir görev adamı olduğunu belirterek, “Kendisi yıllarca Esenler Belediye Meclis Üyeliği yapmış, ileri görüşlü ve adaletli bir siyasetçidir. Fazla geriye gitmeye gerek yok. Geçtiğimiz ramazan ayında belediyemizin organize ettiği ramazan etkinliklerinin bu kadar güzel, kazasız ve sorunsuz geçmesinin en büyük mimarı kendisidir. Düzenlenen tüm sokak iftarlarını organize etmesinin yanı sıra biz STK’ların sorunlarına da anında ve yerinde çözüm üretmesi bizlerin büyük bir takdirini kazanmıştır. Buda Belediye Başkanımız Sayın Tevfik Bey’in Aksu konusunda ne kadar doğru bir karar verdiğini göstermektedir.” Dediler.

İlçe Başkanı olmayı hak ediyor

Bizde 7/24esenlerhaber olarak; Esenler’li olmasının yanı sıra tüm halkın sevdiği ve saydığı başarılı bilgili, kültürlü bir siyasetçi olan Abdullah Aksu’nun önümüzdeki olağan kongrede AKP Esenler İlçe Başkanı olmayı sonuna kadar hak ettiğini düşünüyoruz.
 



  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli