Genel Başkan'ın bile böyle söyledi, ya sen!

Genel Başkan

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, “Hiçbir zaman hiçbir dönemde son 12 yılda AKP, yolsuzluklar konusunda hiçbir STK’ya danışmadı. Ama hırsızla

Genel Başkan'ın bile böyle söyledi, ya sen!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, “Hiçbir zaman hiçbir dönemde son 12 yılda AKP yolsuzluklar konusunda hiçbir STK’ ya danışmadı. Ama hırsızları koruma STK’ları oluşturdular” dedi.
 
Ancak; Esenlerin 9 kişilik heyet tarafından atanmış 9 kişinin ilce başkanı, Esenler CHP Meclis üyesinin STK’lara paralel sözünü kabullenmeyerek Esenler’deki STK’lardan özür dilemişti. Şimdi bu parti duayeni olduğu söylenen atanmış 9 kişinin temsilcisi bu habere ne cevap verecek merakla bekliyoruz.
 
İşte CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bize göre doğru bu atanmışa göre yanlış beyanı.
 
“Sivil Dayanışma Platformu Herhalde Hırsızların Hamisi Platform”
Sivil Dayanışma Platformu’nun gazetelere verdiği ilanı eleştiren Kılıçdaroğlu, “STK’lar yolsuzluk denetimlerine katılacak diyor AKP 2001′de. Ne kadar güzel. Hiçbir zaman hiçbir dönemde son 12 yılda AKP yolsuzluklar konusunda hiçbir STK’ ya danışmadı. Ama hırsızları koruma STK’ları oluşturdular. Sivil Dayanışma Platformu diye bir platform kimlerden oluşuyor. Herhalde hırsızların hamisi bu platform. Ben onlara hırsızlarla sivil dayanışma platformu diyorum. Davutoğlu’na da sorun bu gazete ilanlarının parasını kimler ödedi. Biz parti olarak hazineden yardım almamıza rağmen, gazetelerin arka sayfalarına ilan vermek dünyanın parası? Bu paralar nereden ödeniyor? Hazineden mi örtülü ödenekten mi? Çaldıkları altınları harcamazlar o işe. Başka adamlar var onlardan alırlar” diye konuştu.

 


  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli