Gelecek Partisi İlçe Başkanından Yavuz Selim'e Destek

Gelecek Partisi İlçe Başkanından Yavuz Selim

Esenler eski bağımsız belediye başkan adayı ve şimdi Esenler Gelecek Partisi ilçe Başkanı Mustafa Kaplan, Öz Yavuz Selim Spor Kulübümüzün binasının, polis gücü kullanılarak tahliye emrinden duyduğu ra

Mustafa Kaplan, Esenler donatı alanı olmayan, yeşile hasret bir ilçe. Esenlerde nefes almanın zor olduğu bir ortamda, zerre kadar bir yeşil alanı veya gençlerimizin bazı aktiveleri yapacağı mekanları birilerinin üç kuruşluk menfaati uğruna elimizden alınmasına gelecek partisi ilçe başkanı olarak asla müsaade etmeyeceğiz.

YAVUZ SELİM SPOR KULÜBÜMÜZ BİZLERİN GÖZ BEBEĞİDİR”
Kaplan, Belediye başkanı ve AKP kadroları her fırsatta Esenlerin diğer ilçelerden suç oranının az olduğunu söylemeleri bizleri memnun etmişti. Ama bu oranlar belli ki iktidar olanları rahatsız ediyor. Suç işlemenin önüne geçmenin bir yolu da gençlerimizi spor alanlarına çekmek, onların enerjisini o alanlarda boşaltmasını sağlamak olmalıdır. Yavuz Selim Spor Kulübümüz bizlerin göz bebeğidir, o camiada emek veren, parasını ve zamanını harcayan insanlarımıza ne kadar teşekkür etsek azdır.  Bakınız spor yapmayan çocuklarımızın, gençlerimizin durumu ortada, onlar bazı kötü alışkanlıkların tuzağına düştükleri için yok oluyorlar, toplumun zararlı bireyleri oluyorlar. Bu durumun olması elbette insan olan herkesi derinden üzüyor. Belediye başkanına ve AKP’li meclis üyelerine sesleniyorum gelin aldığınız bu karardan vazgeçin, gelin siyasi bu hırslarınıza Esenlerin gençlerini, geleceğini yazık ve yok etmeyin.

Kaplan, Aktif yaşamını Yavuz Selim Mahallemizde sürdüren ve binlerce sporcu yetiştiren, 34 senedir Yavuz Selim Mahallesinin  sembolü olan ve mahalleyle özdeşleşen  bu kulübümüz, defalarca çıkarılmayacakları sözü verilerek, sonuçta neden tahliye edilmek isteniyor?..bunu anlamakta gerçekten zorluk çekiyoruz.

Kaplan, Esenler Belediye Başkanının ve Esenler AKP meclis üyelerinin bu yanlışdan bir an önce dönmelerini aldıkları bu kararın Esenler gençliğine vereceği zararı gözden geçirmelerini arzu ediyorum. Bizler Gelecek Partisi olarak böyle yanlış kararların her zaman karşısında olacağız. Yavuz Selim Kulübümüzün futbolcularının, yöneticilerinin, cefakar taraftarlarının her zaman yanındayız. Biz adalet diyoruz…"

 

  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli