Gelecek Partisi Esenler'de Sahaya İndi

Gelecek Partisi Esenler

Gelecek Partisi Esenler ilçe Başkanı Mustafa Kaplan, İl yöneticisi Osman Demir ve yönetim kurulu üyeleri bugün Davutpaşa kapalı caddede parti ile ilgili bilgilendirme broşürlerinin dağıtıtı, esnafa selam verdi, va

Eski Başbakanlardan Davutoğlu’nun kurucusu olduğu Gelecek Partisinin Esenler ilçe Teşkilatı saha çalışmalarına hız verdi. İlçe Başkanı Mustafa Kaplan,  çalışmaların verimli geçtiğini, halkımız bu iktidardan kurtulmak için muhalefetin sesini yükseltmesini, bizlerden umut beklediklerini bize inandıklarını ve halkımızın Gelecek Partisine karşı sempati ile baktığını belirtti Kaplan “Halkımızdan Büyük Bir İlgi Görüyoruz” dedi.

“BAŞKANLIK SİSTEMİNE, TEK ADAM YÖNETİMİNE KARŞIYIZ”
Gelecek Partisi İl yöneticisi; Osman Demir “ resmi başvurularımızın tamamlanmasının ardından sahaya ineceğiz ve halkımızla buluşacağız dedik. Bugün sevgili ilçe başkanımızla Esenler halkına selam verdik, broşürlerimizi dağıttık, parti programımızı anlattık. İstanbul ilimizde kısa bir sürede ve pandeminin olduğu bir dönemde 36-37 bin üye kaydı yaptık. Bizler başkanlık sistemine, tek adam yönetimine karşı yola çıktık. Ülkenin normalleşmesi için, insanımızın özgürlüklerinin önünde ki engellerin kalkması için siyaset yapıyor, bu anlayışta yol haritamızı belirledik.

Bizim cumhuriyetle hesabı olanlarla, cumhuriyet değerlerine saldıranlarla işimiz olmaz. Atatürk’le hesaplaşmak veya Atatürk ilke ve inkılaplarıyla savaşan, bu değerlerimizi yok sayanlardan bu ülkeyi kurtarmak için yollara düştük. Hedefimiz başkanlık sisteminden kurtulmak, Mustafa Kemal Atatürk’ümüzün çizdiği yolda ilerlemek ve Atamızın devrimlerini sahiplenmek o devrimleri daha ileri taşımaktır.  Esenler halkının bizleri gayet samimi bir şekilde karşıladığını gördüm. Bu durum beni ve partililerimi memnun etti. Esenler ilçe başkanımla konuştuk bir an önce stantlarımızı açacağız ve üye kaydı yapacağız vatandaşlarımızın partimiz ile ilgili olan soru ve merak ettiği konular hakkında bilgi vereceğiz. Burada partimiz benimsemiş olduğu siyasi çizgi hakkında broşürlerimizi dağıtacağız.

 Bu vesile ile Esenlerli yurttaşlarımızı sevgiyle saygıyla selamlıyorum, 21Ekim Dünya gazeteciler gününü en samimi duygularımla kutluyorum” dedi.



 

  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli