Gelecek Partisi Esenler İlçesinden Çalışan Gazeteciler Günü' Ziyareti

Gelecek Partisi Esenler İlçesinden Çalışan Gazeteciler Günü

Gelecek Partisi Esenler İlçe Başkanı Mustafa Kaplan ve yönetim kurulu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle 7-24 Esenler haber gazetemizi ve ilçede faaliyet gösteren basın kuruluşlarını ziyaret etti.

Gelecek Partisi Esenler İlçe Başkanı Mustafa Kaplan, gazetemize yaptığı ziyarette gazetecilerin sorunlarını, ilçemizde belediye çalışmalarını ve Gelecek Partisi ile önümüzdeki sürece dair yapacağı faaliyetleri enine boyuna konuştuk.
Gelecek Partisi Esenler İlçe Başkanı Mustafa Kaplan’ın Ziyaretinin ana konusu 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günüydü. Kaplan, “Halkın haber alma hakkını en başarılı şekilde ifa eden basın çalışanlarımızın tüm zorluklara rağmen verdikleri mücadele bizler için önemlidir.” ifadesini kullandı.

“10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ’NÜ EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLUYORUM”
Kaplan, “Biz basın mensuplarımızla hiçbir zaman diyaloğumuzu koparmayacağız. Vatandaşlarımız ile bizler arasında köprü kuran basın emekçilerimizi hep dikkate alacağız. Bu düşünceden hareketle sizlerin özel gününü, bu anlamlı gününüzü unutmadık. Bu vesileyle kalemi kırılmayan, kalemini satmayan, halkın menfaatlerini gözetleyen, yanlışların üstüne korusuzca ve hiçbir karşılık beklemeden giden tüm basın çalışanlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum.

KAPLAN, “BİZ İDDİALIYIZ İKTİDAR OLACAĞIZ”
Gelecek Partisi olarak, genelden yerele, ilçeden illere kadar tüm kadrolarımızla ortak akıl ile ülkemizi yönetmek için yola çıktık. Biz iddialıyız iktidar olacağız. Önümüzdeki günlerde ilçelerimiz kongrelerini yapacaklar. Gelecek Partisi Esenler ilçesi yapılacak kongrenin heyecanını bugünden yaşamaya başladı. Bizler ülkenin ve insanlarımızın sorunlarını biliyoruz, çözümlerine ve sorunların üstesinden gelecek “planlı ve projeli” kadrolarımızla hazırız. Yerel basın olarak bizleri takip ederseniz neler yapacağımızı ve nasıl başaracağımızı göreceksiniz. Siz değerli basın emekçileri ulaşamadığımız vatandaşlarımızın sorunlarını tarafımıza aktarma konusunda değerli katkılarınız aşikârdır. Bu nedenle Gelecek Partisi ilçe başkanı olarak sizlere tekrar teşekkür ediyorum, çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Biz gazeteci arkadaşlarımızı bir paydaş olarak görmekteyiz” dedi.