Gelecek Partisi Esenler İlçe Başkanı Kaplan Engelliler Gününü Kutladı

Gelecek Partisi Esenler İlçe Başkanı Kaplan Engelliler Gününü Kutladı

Gelecek Partisi Esenler İlçe Başkanı Mustafa Kaplan 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde Mesaj Yayımladı.

Başkan Kaplan: ”Gelecek nesillere “insanı yücelt” öğüdünü aktaran bir kültürün evlatlarıyız. Bu mirasın sahipleri olarak toplumun her kesimine eşit hak ve fırsatların sağlanması için çalışmak en önemli görevlerimizden biridir.Yaşamımızı paylaştığımız engelli bireyleri anlamak için sadece bir günün yetmeyeceğini unutmayalım. Farkındalığı artırmak için hep birlikte üreterek engelleri elbirliğiyle kaldıralım.

ENGELSİZ BİR DÜNYA BİR GÜN GELECEK

Toplumsal bilinç ve bilgi düzeyinin artırılması, yardımlaşma ve empati düzeyinin yükselmesiyle engelli kardeşlerimizin hayat standartlarının yükseleceğine inanıyorum. Bu bilinç ve duyarlılığın arttırılması, engellilerimizin daha rahat hayat koşullarına ulaştırılması için şüphesiz ki, Yerel, Genel ve STK’lar başta olmak üzere özellikle belediyelere de önemli görevler düşmektedir.

Bu vesileyle; şahsım ve Gelecek Partisi Esenler İlçe Başkanlığı olarak, engelli bireylerimizle sadece bir gün değil, yılın 365 günü birlikte olmayı tercih eden bir yönetim anlayışına sahip olduğumuzu belirtmek isterim.

Gelecek Partisi Esenler İlçe Başkanlığı olarak; bu güzide toplumun kıymeti olan engelli bireylerin hayatlarını daha da kolaylaştırmak için fikirler topluyor, çalışıyor ve projeler geliştiriyoruz. Sizleri GELECEK’te hep birlikte Engelsiz bir Dünya inşa etmeye çağırıyor, Gelecek yarınlar için,farklılıkların hiç kimse için engel oluşturmadığı engelsiz bir dünya umuduyla 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutluyorum” dedi.



  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı