Gelecek Esenler'de Kaplanla devam dedi

Gelecek Esenler

Pandemi tedbirlerinin gevşetilmesinin ardından siyasi partilerin kongreleri peş peşe yapılmaya başladı. Esenler Gelecek Partisi, pazar günü Esenler İlçe kongresini gerçekleştirdi. Kongreye tek aday tek liste ile giren, Mu

Gelecek Partisi Esenler ilçe kongresine yoğun katılım sağlandı, salonda ise coşku ve heyecan en üst seviyedeydi.

Genel Başkan Davutoğlu, İl Başkanı, kongre delegelerinin yanı sıra siyasi parti ilçe başkanlarının ve çok sayıda davetlinin katıldığı kongrede Gelecek Partisi ilçe başkanlığına kurucu ilçe başkanı Mustafa Kaplan seçilerek görevine devam etti.

Kongre konuşmasını yapan ilçe başkanı Mustafa Kaplan “sayın genel başkanımız Esenler sizi çok iyi tanıyor ve sizleri çok seviyor.” ifadelerini kullandı. Kaplan konuşmasında Esenler Belediyesinin her yıl borcunu artırarak büyüttüğünü söyledi ve Genel Başkanına Bir zamanlar beraber yürüdükleri ve kader birliği yaparak milletin anasını ağlattıkları Esenler Belediye Başkanını şikayet etti.  
Kaplan’ın, Esenler Belediye Başkanı Göksu’ya odaklanan konuşması şöyle…
Kaplan: Arkadaşlar Esenler kötü yönetiliyor ve bu yönetimi hak etmiyor. Esenler huzursuz, bütçesinde çok büyük paralar dönüyor, 15 sene ile çarparsanız 4 milyar TL’den bahsediyoruz. Tüm bu rakamlara karşı Esenlere yapılan hizmetler ya İBB yata merkezi hükümet tarafından karşılanıyor. Esenler halkı alınan ve ortada dönen rakamların karşılığını göremiyorsa bunu sorgulamamız gerekmiyor mu? Biz bunu sorgulamak için Gelecek Partisindeyiz. Belediyenin faaliyet raporlarını yıl yıl ve tek tek inceledim. 2019’da ,11 milyon olan kültür hizmetleri harcamaları, yasaklar yanı pandemi döneminde 22 milyon olarak görülüyor. Aklımız almadığı şu, yasaklar var siz neyin kültürünü yaptınız ve % % artış gösteriyorsunuz? Böyle bir faaliyet raporunu biz asla kabullenemeyiz” diyerek konuşmasına devam etti. 


Gelecek Partisinin sunucusu ise evlere şenlik “mandacı” kafa yapısından kurtulamayan anlayışı ile kişilere özel ve reklam ajansı çalışanları gibi yanlış işlere bulaştı. Sunucu salonda bulunanları değil, salonun nerede olduğunu bile bilmeyenleri anansu ve partili olmayan abilerinin ısmarlama kağıtlara yazılı isimleri anons yaparak GELECEK PARTİSİNİN geleceğininim fotoğrafını çekti.  Basınla alakası olmayan bazı “LAVUKLARIN”, bazı işini gücünü akçeli işlere bağlayan “YAVŞAKLARIN” basınmış gibi anons yapılması elbette çok su kaldıracak...



  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı