Gazeteci Türkölmez'den Örnek Davranış!

Gazeteci Türkölmez

Gazetemizin Köşe Yazarı Yunus Türkölmez çevresindeki dostlarıyla birlikte topladığı kapakları Ortopedik Engelliler Derneğine teslim etti.

Hüseyin Koç/7-24 Esenler Haber

Gazeteci Türkölmez’den Örnek Davranış!


Gazete Esenlerin Köşe Yazarı Yunus Türkölmez çevresindeki dostlarıyla birlikte topladığı kapakları Ortopedik Engelliler Derneğine teslim etti.
Gazeteciliğinin yanı sıra duyarlı çevreciliği ile tanınan köşe yazarımız Türkölmez dostları ve komşularıyla birlikte topladığı mavi kapakları Esenler Ortopedik Engelliler Dernek Başkanı Mehmet Sanin’e engelli vatandaşlara bir nebze katkıda bulunmak için teslim etti.

Köşe Yazarı Yunus Türkölmez'in bu örnek davranışı Dernek Başkanı Mehmet Sanin’i duygulandırdı. Başkan Sanın” biz Esenlerde engellilere kalıcı çözümler üretmek için dernekleştik. Bu bağlamda birlikten güç doğar ilkesinden dolayı sivil toplum örgütlerinin ve duvarlı vatandaşların bizlere sahip çıkmasını bekliyoruz”dedi.

Sanın”Son günlerde Esenler dışından gelen bazı kişiler engellilerin ismini kullanarak para topladıklarına şahit oluyoruz. Gördüğünüz gibi Esenler dışından ikamet eden Yunus arkadaşımız toplamış olduğu mavi kapakları bize teslim etti. Bu duyarlı davranışından dolayı kendisine derneğim adına teşekkür ediyorum. Bütün olumsuzluklara rağmen Esenler ilçemizde engellilere karşı duyarlılık oluştu bu bağlamda İbrahim Turan Lisesi öğrencilerine, Devran koleji öğrencilerine, Gazete Esenlere,7-24 Esenler habere ve köşe yazarı Yunus Türkölmez beye huzurunuzda teşekkür ediyorum” dedi.


Yunus Türkölmez ise;” Özellikle ilköğretim okullarında mavi kapak toplanarak engellilerimize tekerlekli sandalye alımı için büyük destek veriliyor.  Bende bulunduğum semtten duyarlı komşularımla bir araya gelerek bu kampanyaya katkı sunabilmek için bulunduğum semtteki komşularımla, dostlarımla ve öğrencilerle bir araya geldik. Topladığımız bu kapakları ortopedik dengeliler derneğine bir katkı sunabilmek için teslim ettim. Yaz kış demeden kirli beyaz demeden kapakları topladılar. Bu çalışmada emeği geçen duyarlı insanlara teşekkür ederim. Bundan sonrada gerekli desteğimiz sürecektir” dedi.


  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı