Tarih: 07.05.2011 00:00

GÖNÜLLÜLER ÇOŞTU ÇOŞTURDU

Facebook Twitter Linked-in

Esenler CHP Gönüllüleri ilk kurulduğu günden itibaren çığ gibi büyüyor. Parti tüzüğüne ve disiplinine sadık kalınarak seçim çalışmalarını kısıtlı imkânlarla ve olanaksızlıklarla en üst düzeyde yürütme gayretleri tüm partililer tarafından takdirle karşılanıyor.

Esenler CHP Gönüllüleri Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun Türkiye genelinde Gönüllüler Ordusu kurma projesi talimatına uyarak Esenler’de Gönüllüler Hareketini başlattıkları günden bu güne çığ gibi büyüyerek tüm mahallelerde yayılmaya başladı. Bugüne kadar CHP’ ye oy vermeyen, herhangi nedenlerden dolayı kırgınlık, küskünlük yaşayanlar bir araya gelerek kardeşlik ve dostluk mesajları veriyor. CHP Gönülleri, seçim çalışmalarına gerekli katkıları ve gayretleri sunarak, projelerle çalışarak partinin iktidara gelmesi tek arzuları olduklarını ifade ediyorlar.

Çığ gibi büyüyen CHP Gönüllüleri Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun Esenler’e geldiği mitingde çalışmalarıyla takdir topladılar. Esenler Gönüllüler Grubu ev ev sokak sokak gezerek doğruları ve CHP’nin somut projelerini anlatmaya devam ediyorlar. Bu miting onların çalışmasının bir sınavı idi. Mitingde Kılıçdaroğlu’na desteklerini sürdürdüler. Gönüllüler Grubu susmak bilmeyen sloganlarla CHP’ye destek vermeye devam ediyorlar.

Türkiye geneli Gönüllü Grubu sayılarını her gün arttırarak Esenler Gönüllüleri bir araya getirip örgütlü şekilde Oruç Reis Meydanı’na sloganları ile girdiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —