GÖKSU FAALİYET DEĞİL MASAL ANLATTI

GÖKSU FAALİYET DEĞİL MASAL ANLATTI

Esenler Belediye Başkanı Göksu, Belediyenin ve kendisinin 2020 Mali yılına ait faaliyetlerini anlatmak yerine kafasında kurguladığı hikayeleri anlattı, muhalefet meclis üyelerinin özellikle CHP’lilerin Göksu’yu din

Herkese sallayan başkan hızını alamadı. Göksu’nun bu ruh halı İBB’de kendisine İmamoğlu ve İyi Partili İbrahim Özkan’ın yaptıklarının öcünü kendi başkanlığını yaptığı Esenler Belediyesinde zavallı iki CHP’li meclis üyesinden almak oluyor. Ne oluyorsa ve olanlar bu zavallı meclis üyelerine olmuş oluyor.

ESENLER MECLİSİ Mİ ŞAK ŞAK MECLİSİ Mİ?

Esenler Belediyesinin 2020 Mali yılına ait faaliyet raporlarının görüşülmesinin yapıldığı salona meclis üyelerinin yanı sıra Esenler Belediyesinin personeli şak şakçı olarak dolduruldu ve meclis geleneği, kuralları delik deşik yapıldı. Bir diğer dinleyici grubunda ise muhalefeti temsilen Gelecek partisi ilçe başkanı Mustafa Kaplan’la yan yana oturan CHP’nin kaymak yalamak için siyaset yapan kahve işletmecisi yöneticisi vardı. Ne yazık ki bu şahıs hastalığından olacak ki, farkına varmadan Göksu’ya alkış gönderenler kervanındaydı. Bir diğer dinleyici ise AKP İlçe başkanı ve yöneticileriydi.

ŞAHİN İSPİYONCU – CUMHURİYET TETİKÇİ  
Kürsüden meclise hitap eden Başkan Göksu meydanı boş bulan yiğit misali attı tuttu, CHP’li Şahin’e İspiyoncu, Cumhuriyet gazetesine tetikçi dedi. (Eeee Göksu, Şahin’e ispiyoncu demekle yanlış bir söz etmemiş oldu ama Cumhuriyet gazetesine tetikçi demekle çok büyük ayıp etmiş oldu) İmamoğlu’nu es geçmeyerek inceden inceye eleştiri yağmuruna tuttu. Çok sevdiği mesleğinden dolayı emlak fiyatlarını açıkladı, Esenleri marka haline getireceğini söyledi. Sıfır atık konusunda en çok mesafe kat etmiş ilçeyiz dedi. CHP’lileri adam kayırmacılıkla suçladı. Allah korusun CHP’nin eline fırsat geçtiğinde kendilerinden başka kimseyi düşünmezler. Allah bunlara fırsat vermesin.

Çifte havuzlar sorununu hallettik. Mülkiyet sorunu vardı çözdük. Alevi kardeşlerimiz Cemevi meselesini hallettik, bu arkadaşlar (Turna ve Şahin’i) işaret ederek “teşekkür ettiler mi?” bunlar Cemevini İBB yapıyor diyorlarmış. Arkadaşlar aynaya baktıklarında hep kendilerini tarif ederler” diyerek Esenler belediyesinin yaptıkları ve yapacaklarını anlatmak yerine herkesi eleştirdi.

Tek aklımızda kalan ise ve takipçisi olacağımız konu; “Esenler Kemer mahallesinde bulunan indirme istasyonun başka bir yere taşıtılması, o alanın spor kompleksi yapılacak olması. Bir diğer aklımızda kalan ise meclis oturumu öncesi hummalı çalışma. Bu çalışma ise reklam…reklam…reklam. Göksu talimatla onlarca kartonlara yapıştırılan görsellerin tamda Göksu’nun konuşacağı ve dinleyicilerin göreceği sahneye yerleştirilmesi oldu.



  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı