GELECEK PARTİSİNDEN ACILI AİLEYE ZİYARET

GELECEK PARTİSİNDEN ACILI AİLEYE ZİYARET

Gelecek Partisi Esenler İlçe Başkanı Mustafa Kaplan: Geçtiğimiz günlerde Esenler’de bulunan A-101 Markette çıkan yangında Muhammet Ali Yaşar isimli genç bir kardeşimiz hayatını kaybetti. Bir canımıza mal

Gelecek Partisi Esenler İlçe Başkanı Mustafa Kaplan: Geçtiğimiz günlerde Esenler’de bulunan A-101 Marketinde çıkan yangında Muhammet Ali Yaşar isimli genç bir kardeşimiz hayatını kaybetti. Genç bir canı kaybetmekten dolayı Esenler adına çok üzgünüz. Muhammet Ali Yaşar’a Allah'tan rahmet ve acılı ailesine, sevdiklerine baş sağlığı diliyorum. Kardeşimizin mekânı cennet olsun inşallah. 
 
İL BAŞKANIMIZ AV. İSA MESİH ŞAHİN’LE BERABER AİLEYE SÖZ VERDİK: TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ
 
Merhumun kederli ailesini İl Başkanımız  Av. İsa Mesih Şahin’le beraber ziyaret ederek taziyede bulunduk. Acılı aileye söz verdik: Bu olayın üzerinin kapatılmaması ve adaletin yerini bulması için sonuna kadar takipçisi olacağız.
Bu müessif olayın, sonu nereye varırsa varsın sorgulanması, delillerin, ihmallerin apaçık ortaya konulması gerekmektedir. Böyle bir tutum içinde olmalıyız ki, bir başka canımızı kaybetmeyelim. Bu elim olayda; kimin ihmali ya da kusuru var ise hukukun işletilerek suçluların gereken cezayı alması gerekmektedir.

 Haber / Serkan Basut

ESENLER’DE HERKES SESSİZ VE BANA NECİ OLMUŞ… 
GELECEK PARTİSİ HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERMEYE VE YARDIMLAŞMAYA HAZIR
  • Son günlerde Esenler İlçemizde bu şekilde birçok olay yaşar olduk, özellikle yangınlar çoğalmaya başladı. Tüm kurumlar seferber olmalı, bizler Gelecek Partisi olarak her türlü desteği vermeye ve yardımlaşmaya hazırız, yeter ki Belediye veya Kaymakamlık talep etsin.  Vatandaşlarımız panellerle bilgilendirmeliyiz. 
  • Bu olayların bir daha yaşanmamasını temenni ediyoruz.
Bu olayların bir daha yaşanmaması için elbette belediyenin de üzerine düşen görevler vardır. İşyerlerini ruhsatlandırma işlerinde, daha titiz davranılması gerektiği ortada. Bu konuda geriye dönük bir ihmal var mı diye kesinlikle bakılmalıdır. Belediye kurumu; “Ruhsat verilen bir işyeri olmasına rağmen hiçbir iş yerine ben buraya ruhsat verdim, kontrol etmeme bir daha gerek yok” dememelidir.
 
Yaşanan olayda; yangın raporu çıktığında her şey ortaya çıkacak. O zaman ihmal ya da kusur olup olmadığını tam olarak öğreneceğiz.
Konunun takipçisi olacağız.
Bu olaydan da hareketle belki de asıl sorgulanması gereken insanlığımızdır. Neden mi?
Bir canımıza mal olan bu olayda bile yetkililer çıkıp bir açıklama yapmıyorlar. Esenlerin sessizliği de ayrı bir konu. Her şey gözümüzün önünde olup bitiyor.
Soruyorum Esenler Belediye Başkanı nerede?
Bekledim ki Esenler belediyesi bir açıklama yapar.
Bekledim ki Mehmet Tevfik Göksu çıkar da kamuoyunu bilgilendirir ama ses yok. Neden?
Esenler sınırları içinde bir gencimiz yangın sonucu hayatını kaybediyor, herkes görmezlikten geliyor.
İnsanlarımızın hayatı bu kadar ucuz mu?
Sivil toplum kuruluşları sessiz.
Kanaat önderleri sessiz.
Esenlerdeki bu sessizliğine bakarsak Esenler’de insanlık ölmüş.
Herkes sussa da biz bu olayın sonuna kadar olacağız.
İnsanlık vicdanı bu kadar körelemez, Esenler sessiz kaldıkça, medeni bir toplum olmaktan gitgide uzaklaşıyoruz.
Nemelazımcılık, bana dokunmayan bin yaşasın diye diye derinleşen umursamazlık gittikçe sarıyor toplumumuzu ve körlüğün içine çekiliyoruz.
İşte tam da, burada lazım bize insanlık.
 
Esenler’de insanlığın onurunu korumak ve yüceltmek adına iş işten geçmeden önce tekrar hatırlatıyoruz, STK lar, kanaat önderleri ve idareciler sorumluluk alanlarını kontrol etmelidirler. Sorumluluklarını bilmeyenler, insanlarımıza bir şey veremez ve yaşanabilir bir Esenler hayalden öteye gidemez.
Artık iş zamanı.
Artık bu düzen son bulmalı.
Artık insanlığınızı tekrar kuşanma vakti diye düşünüyoruz.
Hiç kimse sorumluluk alanlarını terk edemez, etmemelidir.
İnsanlık adına hatırlatıyoruz…
Ayrıca son günlerde Esenler ilçemizde yangınlar çoğalmaya başladı. Denetlemelerin artırılması gerektiği çok açık. Acilen bu konularda önleyici tedbirler alınmalıdır.  Eğer daha sık kontroller yapılmış olsa buna benzer kazalar önceden önlenebilir. Belediyeler önleyici hizmet görevini eksiksiz ifa etmelidir.
Kamuoyuna saygılarımızı sunarız.

GELECEK PARTİSİ İSTANBUL İL BAŞKANI AV. İSA MESİH ŞAHİN BÖYLE DEDİ…


VİDEO İZLE…


  • Pazartesi 35 ° / 23.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli