GAZETECİ ÜMİT KILIÇ'I; RAHMETLE ANIYORUZ

GAZETECİ ÜMİT KILIÇ

Doğan Haber Ajansı Ardahan muhabiri Gazeteci Ümit Kılıç 16 Nisan 2009'da sevenlerine elveda demişti. Bugün merhum duayen gazeteci, halk adamı, devrimci yurtsever meslektaşımızı ölüm yıldönümünde rahmet

16 Nisan 2009 Yılında (54 yaşında) aramızdan ayrılan Ümit Kılıç’ı sevenleri unutmadı, Esenlerin sosyalistleri onu sevgiyle andılar. Onun yaşamı halk mücadelesi, ülke meselesi, emeğin Yüceliği üzerine programlıydı. Esenler’de geçirdiği hastalık sonucu hayata veda eden, sevdiklerine elveda diyen  Ümit Kılıç, arkasında gözü yaşlı aile, üzgün ve kederli sevenleri ile çok güzel ve anlamlı hatıralar bıraktı.


Ümit Kılıç, doğduğu toprakları, çok anılar yaşadığı ve yaşattığı Çıldır Gölünü ve Ardahan’ı Tüm Türkiye ye  tanıttı. Yaptığı haberlerle ülke gündemine gelen, haberleri manşet oldu, doğaya ve çevreye karşı halkın, yönetenlerin bu haberlerden sonra duyarlılığı bir nebze olsa da sağlandı.

Çıldır doğumlu gazeteci, Esenlerde seçim çalışmalarında CHP’li belediye başkan aday olan kardeşi Yüksel Kılıç’a seçim çalışmalarında destek oldu ve Esenler’de demokrasinin gelişmesine, yeşermesine katkı sundu. O dönemde aramızdan ayrılan gazeteci Ümit Kılıç’ı rahmetle anıyor, bir kez daha ailesine ve sevdiklerine başsağlığı diliyoruz.


 

  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı