Flaş,Flaş,Flaş Esenler Fevziçakmakta patlama 2 ölü 1 yaralı var!

Flaş,Flaş,Flaş Esenler Fevziçakmakta patlama 2 ölü 1 yaralı var!

Esenler Fevzi Çakmak mahallesinde bu sabaha karşı bir kafede meydana gelen patlamada 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı


7-24esenlerhaber

Esenler ’de patlama: 2 ölü


Yoğun dumanla kaplanan kafedeki yangını gören vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yaralı olan ve işyerinin sahibinin akrabası olduğu öğrenilen Emrah Karabulut’ u kurtararak hastaneye sevketti.


İtfaiye ekipleri yangın çıkışının bulunduğu bölümde ise Yeliz Güler (21) ile henüz kimliği belirlenemeyen bir kadının cesediyle karşılaştı. İtfaiye ekipleri yaklaşık iki saat süren çalışmalar sonucunda yangını söndürürken, hayatını kaybeden kadınların cenazeleri Adli Tıp Kurumu Morgu’na gönderildi.




 BAŞKAN GÖKSU: EVDEN KAÇTIKLARI İÇİN KAFEDE KALIYORLARMIŞ

Olay yerine gelerek yetkililerden bilgi alan Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu yangında hayatını kaybeden kadınların evden kaçtıkları için kafede kaldıklarının iddia edildiğini belirterek, "Saat 06:00 sıralarında burada bir patlama meydana geliyor. Gördüğünüz gibi patlamanın şiddetiyle dışarıdaki bir araç bile hasar almış. İlk incelemeler elektrik kontağı olduğu şeklinde. Zaten binada doğalgaz yok .İçeride iki bayan ve bir erkek bulunuyormuş. Arka taraftaki yangın kapısının olduğu bölümde yığılmışlar. Bayanlar maalesef hayatını kaybetmiş, erkek şahıs ise hastanede tedavi altında. Mal sahibi bayanların evden kaçtığı ve kalacak yerleri olmadığı için burada misafir edildiklerini söylüyor. Size ne kadar inandırıcı geliyor bilemiyorum. Bu tarz yerlerde ruhsat şartlarının çok daha ağırlaştırılması gerekiyor. Böyle bordum katta bulunan yerler için daha iyi bir düzenleme yapılması gerekiyor" şeklinde konuştu.

 

Kafede meydana gelen patlama ve yangın nedeniyle cadde üzerinde park halindeki araçlarda da maddi hasar meydana geldi. Kafe sahibi ve araç sahipleri arasında zaman, zaman gergin anlar yaşandı. Birbirlerinin üzerlerine yürüyen tarafları polis memurları güçlükle ayırdı. Olay yerine gelen bomba uzmanları da kafe içerisinde incelemelerde bulundu. Polis ve itfaiye ekiplerinin olayla ilgili soruşturması sürüyor..


  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli