Fırtına Tüm Kategorilerde ŞAMPİYON

Fırtına Tüm Kategorilerde ŞAMPİYON

Esenler Spor Kulübü bu sezon tüm olumsuzlukların üstesinden gelerek her kategoride guruplarında rakiplerini bileklerinin hakkı ile yenerek şampiyon oldular


Fırtına Tüm Kategorilerde ŞAMPİYON…

 
Esenler Spor Kulübü bu sezon tüm olumsuzlukların üstesinden gelerek her kategoride guruplarında rakiplerini bileklerinin hakkı ile yenerek şampiyon oldular. Teknik kadrosu ve futbolcuları ile adlarını kulüp tarihine altın harflerle yazdırdılar.
 
Yeşil-beyazlılar 2014-2015 futbol sezonunda şu ana kadar 5 kategoride şampiyonluğa ulaştılar. Esenler temsilcisinin U15, U17 takımları bu sezon gruplarını şampiyon olarak tamamladılar. Esenlerspor’un şampiyon iki takımı ise Türkiye Şampiyonasında Esenleri temsil etmeye hak kazandı. Esenler Spor Kulübü idarecilerinden Ali Kemal Akyüzlü yaptığı açıklamada, amaçlarının Profesyonel Kulüplere futbolcu göndermek olduğunu söyledi.
Akyüz Bundan sonra ki hedefimiz U11 ve U12 Kategorilerinde de şampiyon olmaktır. Bizler teknik kadromuza sonuna kadar güveniyoruz. Teknik Direktörümüz Hilmi dereli ve Yılmaz hoca ile A2 Takımımızın şampiyonluğu için çalışıyoruz.
 


Futbolcu fabrikası…
Esenler Spor Kulübü, 1967 yılında semt takımı olarak kuruldu. 1978 yılında federe oldu, o tarihten bugüne kadar sayısız başarılar elde etti. Onlarca şampiyonluk, yüzlerce yıldız sporcu yetiştirdiler. Yetiştirdiğimiz futbolcular profesyonel lig takımlarımızda top koşturuyorlar. Milli takım’a kadar yükselen ve ay yıldızlı formayı giyenler: Nihat Kahveci, Adem Gezici, Orhan Gülle, Erkan Kaş, Bekir Sevgi, Volkan Atmaca, Ahmet Turan Solak, Hasan Akaya ve Serkan Çelik’tir.
 
Türkiye ikinciliği var
Yeşil-beyazlıların takım başarılarından bazıları ise U19 Türkiye Şampiyonası Yalova grup şampiyonluğu, U16 Türkiye Şampiyonası Yalova grup şampiyonluğu, U15 1.Etap Yalova, 2. Etap Kütahya ve Türkiye finalisti, 2010 yılında, Nike Premier Cup 15 Yaş Altı Türkiye Futbol Şampiyonası'nda Eyüp Stadında Bucaspora 3-1 mağlup olarak çeyrek finalde elendiler. 
 
Birçok takımda futbolcuları görev yapıyor
Şu anda aktif olarak Galatasaray’ın farklı kategorilerinde 5 sporcusu görev yapıyor. Bu sporcular: U17’de, Can Özgür, Batuhan Ergün ve Burak Hakan Bolat. U15’de ise Sinan Göçer ve Umut Yavaş. Beşiktaş Spor Kulübünde A2 takımında Gökhan Şensoy, U18 takımında Enes Bilgiç ve Sercan Uzsoy ile U16’da Sefa Korkmaz ve U15’de İbrahim Anıl Küpeli gibi birçok farklı spor kulüplerde oynayan sporcuları var.
 


Hedefimiz tuttu
Esenler Spor Kulübünde yöneticilik yapan, Yönetim Kurulu Üyesi Ali Kemal Aküyüz yaptığı açıklamada, “sezona başlarken kendimize bir hedef belirlemiştik. Tün kategorilerde şampiyon olmak. Hedeflerimizi yakaladık, bu başarıda emeği geçen sporcularıma hocalarıma ve bizleri tribünlerde yalnız bırakmayan cefakâr ve fedakâr taraftarlarımıza teşekkür ederiz. Bu başarıyı, Esenlerspor camiasına hediye ediyoruz.
 
Amacımız Profesyonel Kulüplere oyuncu vermek'
Esenlerspor Teknik Direktörü Hilmi Dereli; “bu sezon sonunda birçok oyuncumuza Profesyonel Kulüplerden transfer teklifi geldi. Bizler gençlerimizin yarınlarını düşünerek bu oyuncularımızı bu kulüplere ve oyuncularımıza zorluk çıkarmadan transfer edeceğiz.   Kulübümüzün amacı bünyemizde yetişen futbolcularımızı, Profesyonel Kulüplere göndermektir. Geçtiğimiz sezonlarda verdiğimiz bazı oyuncularımız yeni Kulüplerinde Profesyonel oldular. Futbolcularımızın iyi Kulüplere gitmesini teşvik ediyoruz. Bizlere imkân tanındığında ve destek olunduğunda başarılarımızın arkasının Geleceğini herkes görecektir”.
 







  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı