Fidan'dan örnek davranış

Fidan

Yoğun kış şartlarının kendisini iyice hissettirmesi sokak hayvanlarını da zor durumda bıraktı. Bu konuya duyarsız kalmayan MHP Ordu Eski Milletvekili Adayı Ahmet Fidan da, örnek bir davranışa imza attı.

Fidan’dan örnek davranış

Yoğun kış şartlarının kendisini iyice hissettirmesi sokak hayvanlarını da zor durumda bıraktı. Bu konuya duyarsız kalmayan Esenlerin siyaset adamı, eski Ülkücü gençlik teşkilatı’nda yetişen ve bir dönem MHP Esenler ilçe Başkanlığı görevinde bulunan, Esenler belediye başkan aday ve MHP Ordu Eski Milletvekili Adayı Ahmet Fidan Esenler’de ve Dünyada “ kuşlar aç kalmasın, onlarında canı var, bir avuç yem de sen at diyerek örnek bir davranışa imza attı.

Dörtyol Meydanı’nda kuşlara yem verirken görüntülediğimiz MHP Ordu Eski Milletvekili Adayı Ahmet Fidan, “Biz sıcak evimizde otururken pek farkında değiliz ama sahipsiz hayvanların sokaktaki yaşamı kış şartlarıyla birlikte iyice zorlaşıyor. Sığınacak bir yer bulamayanlar donarak ölürken, yiyecek bulamadığı için açlıktan ölenler de oldukça fazla. Evet, hayvanların kürkleri var, ancak bu onları sıfır derecenin altındaki dondurucu soğuklardan korumaya yetmiyor.  Ve birçoğu kış aylarında yemek bulamadıkları için donarak ölüyorlar. Her duyarlı vatandaş gibi bende bu sokak hayvanlarına yiyecek ve su vererek onların hayatta kalması için elimden geleni yapıyorum. Tüm vatandaşlarımızdan beklentimiz bu konuya daha duyarlı olmalarıdır.” Diyerek, herkesi sokak hayvanlarına karşı daha duyarlı olmaya davet etti.
 



  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı